DELFI sužinojus apie pokyčius A. Šedžiaus karjeroje ir susisiekus su politiku, jis iš pradžių nenorėjo nieko detalizuoti, tačiau galiausiai pripažino, kad nuo šiol verslo planus atidėjo į šalį ir visa galva paniro į politiką bei vadovavimą televizijai.

„Netiesa, kad viskas stringa dėl manęs. Pats iš advokatės sužinojau, kad Monikos advokatas pateikė prašymą patikrinti, kiek kartų buvau išvykęs iš Lietuvos. Tačiau tikrai nesuprantu, ką tai keičia. Taip, niekada dėl to nesiginčiju, nes turėjau darbų ir reikalų. Kartais tekdavo skristi ir vienai ar dviems dienoms. Tai absoliučiai nieko nekeičia, bet dėl to skyrybos užtruks dar keletą mėnesių. Vis pateikiami kokie nors nesąmoningi prašymai, klausimai ir panašiai.

Kita vertus, Monikos gyvenimas taip pat nestovi vietoje. Jos mylimasis nupirko naują automobilį, būstą bei dovanoja brangias dovanas. Tiesa, jis pats jau daug metų gyvena užsienyje, todėl nežinau, ar ilgam jiedu apsistos Vilniuje“, – pasakojo jis.

Dabar, kai A. Šedžius daugiau dėmesio skiria Šiaulių televizijai, keliauti jam taip pat teks mažiau. Žinomas vyras taip pat svarsto, kad toks jo sutuoktinės prašymas gali sutapti su vaiko globos klausimu, kuris yra sprendžiamas jų skyrybų byloje.

„Mano visos komandiruotės yra oficialios. Juk neskrendu šiaip pramogauti. Jei manęs paprašytų pateikti komandiruočių išrašus – viską ir pateikčiau, bet dabar ir vėl užsitęs skyrybų procesas.

Kitas reikalas yra tai, kad dabar Lietuvoje būsiu tikrai dažniau, nes daug laiko skiriu Šiaulių televizijai, kuriai tiesiogiai ir vadovauju. Čia turiu daug tikslų ir noriu žmonėms suteikti galimybę kurti profesionalų produktą“, – pasakojo jis.

Susisiekus su M. Šedžiuviene, ji nenorėjo daugiau diskutuoti šia tema ir tik pasakė, kad tokia A. Šedžiaus nuomonė ją stebina. „Gal dabar pilnatis? Ką reiškia, kad vilkina? Tai, kad nesutinka su jo sąlygomis dėl vaiko? Nežinau, ką galima pasakoti, o ko ne. Po teismo viskas galbūt bus aiškiau, tačiau jis (A. Šedžius) nori atimti vaiko globą iš mamos.Nemanau, kad tai yra normalu.

Jis teigia, kad aš noriu išvažiuoti į užsienį, bet geriau tegul parodo, kiek jis skraido, nes jo realiai Lietuvoje nebūna. Aš per metus laiko esu išskridusi kažkur vieną kartą ir atostogauti. Mūsų skyrybose nėra jokių turto dalybų ir sprendžiamas tik vienintelis klausimas dėl vaiko globos“, – pasakojo moteris.

Dar praėjusią savaitę Monika sakė, kad savo ateitį mato tik Lietuvoje ir ketina gyventi, kurti bei dirbti Vilniuje. Anksčiau pasirodę jos sutuoktinio svarstymai, jog ji galbūt išvyks į Airiją, anot jos, nėra teisingi, nes ji nori su sūnumi gyventi čia, kur yra jos tėvai, seneliai ir vaikas gali matyti artimuosius, o paaugęs lankyti mokyklą.

Monika sakė, kad ir po pirmojo parengiamojo posėdžio su ašaromis akyse iš teismo salės ji išėjo, nes buvo paliesta jautriausia jai vaiko tema.

„Vaikas yra mano pats jautriausias klausimas. Noriu, kad jis nejaustų skyrybų ar dalybų proceso. Andrius jį gali matyti Vilniuje, o kada aš būnu Šiauliuose - visada gali paimti vaiką, pabūti su juo, praleisti laiką. Kita moteris įžeista galbūt bandytų vyrą pamokyti, o aš viską paleidau ir mano sveikata man yra per daug brangi. Nenoriu, kad ilgiau sveikata ir nervai kentėtų".

Ji svarstė, jog ši santuoka pareikalavo itin daug nervų, nes A. Šedžių ji ne tik mylėjo, tačiau ir susilaukė bendro vaikelio. M. Šedžiuvienė sako, jog visada buvo nuoširdi santuokoje, o savo pamoką jau išmoko. „Manau, kad išmokau sau pripažinti pralaimėjimą. Nebūtinai aš esu ta vienintelė ir geriausia. Gavau gerą gyvenimo pamoką", - pasakojo pašnekovė.

DELFI primena, kad dar liepos pabaigoje Monika buvo prakalbusi apie tai, kad A. Šedžius bando vilkinti judviejų skyrybų procesą. Tačiau pats verslininkas tai neigė ir paaiškino sutinkąs su daugeliu Monikos keliamų sąlygų dėl alimentų ir kitų dalykų, tačiau jis nesutiko su sutuoktinės reikalavimu, kad vaiko globa būtų priteista jai. A. Šedžius prasitarė, kad M. Šedžiuvienė neva turi ketinimų jųdviejų atžalą išsivežti į Airiją.

„Na va, matote, mane viešai užsipuolė tam, kad paviešintų savo naujus santykius, apie kuriuos aš žinojau jau nuo kovo mėnesio. Nepuoliau dėl to priekaištauti viešai. Išvada tokia, kad ji nori būti auka ir viešai formuoja nuomonę apie blogą vyrą tam, kad teisme išliktų auka, o pati viską daro tik savo naudai", - DELFI tuomet kalbėjo A. Šedžius.

Žinomas vyras stebėjosi Monikos komentarais žiniasklaidai. Jo nuomone, M. Šedžiuvienei svarbiausi yra pinigai: „Tai va, matote, koks žmogus. Ji priekaištauja spaudoje man dėl alimentų ir pinigų, ir džiaugiasi, kad naujas draugas lepina pinigais! Priminkite tokių moterų populiariausią apibūdinimą", - kalbėjo jis. Vyras kategoriškai neigia vilkinąs skyrybų procesą, paaiškina, kad yra priešingai, mat jis sutinka mokėti tiek, kiek prašo jo sutuoktinė.

„Aš tik noriu, kad vaiko globa būtų nustatyta man, o ji nori prisiteisti globą, užsitikrinti išlaikymą ir išsivežti vaiką į Airiją", - nuogąstavo A. Šedžius. Vyro teigimu, tie žmonės, kurie jo sutuoktinei nebenaudingi – yra užmirštami.

Jau tuomet žinomas vyras užsiminė apie jos naują širdies draugą ir tikino, kad visuomenei žinoma toli gražu ne viskas. Tiesa, nuo detalesnių komentarų ar savo buvusios mylimosios gyvenimo detalių viešinimo jis susilaikė ir sakė, kad linki jai tik gero.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (212)