Tarp premjeros svečių buvo galima išvysti Dianą Vapsvę, Eglę Tursienę su vyru, Algirdą Gatavecką, Iloną Balsytę, Marių Jovaišą su dukra, Žilviną Grigaitį, Rimvydą Širvinską, Marių Berenį, Rūtą Vainienę, Tadą Rimgailą, Daivą Tamošiūnaitę, Daivą Žeimytę, Giedrių Laškevičių taip pat daugelį kitų meno ir pramogų pasaulio atstovų.

Šiame spektaklyje „Domino“ teatro scenoje debiutuoja aktorė Gintarė Latvėnaitė, ryškių ir itin skirtingų charakterių personažus komedijoje kuria profesionalių ir žiūrovų mylimų aktorių komanda: Vaidotas Martinaitis, Vitalija Mockevičiūtė, Neringa Varnelytė, Nerijus Gadliauskas, Dovydas Stončius, Gytis Ivanauskas, Algis Ramanauskas, Juozas Gaižauskas.

Pjesę „Įeiti draudžiama“ Vilniuje pastatė talentingas lenkų režisierius Marcinas Slavinskis – tai jau šeštoji jo režisuota komedija „Domino“ teatre.

„Visada labai jaudinuosi pristatydamas naują spektaklį išrankiam Lietuvos žiūrovui, kurį norisi nustebinti ir prajuokinti bei įkvėpti susimąstyti. Iš pirmo žvilgsnio ši komedija – linksma nenuspėjamų įvykių kupina istorija, tačiau joje kalbama apie labai rimtus dalykus – apie žmonių pasirinkimą meluoti ir įtikti kitiems, ar – būti savimi, sakyti tiesą ir taip nuvilti net pačius artimiausius. Girdėdamas pirmuosius aplodismentus bei matydamas publikos reakciją, galiu lengviau atsikvėpti – tikiu, Lietuvos žiūrovai pamils šią komediją“, – sakė režisierius Marčinas Slavinskis.

Pagal prancūzų autoriaus Floriano Zellerio pjesę pastatytas spektaklis yra sulaukęs didžiulio pasisekimo ne vienoje Europos teatro scenoje. Pjesė „Įeiti draudžiama“ pasakoja istoriją apie šeimos galvą Oskarą – jis didelis melomanas, todėl sendaikčių turguje pagaliau įsigijęs taip trokštamą plokštelę, meta visus darbus ir skuba namo jos klausytis. Patefonas jau įjungtas, bet… sūnus gotas, meilužė, pavargusi žmona, draugas, kaimynas lenkas, statybininkas nelegalas – visi vienu metu braunasi pro duris, dalinasi ne itin maloniomis naujienomis, kurios priverčia Oskarą nuolat rinktis – skaudi tiesa ar „šventas“ melas? Ar jam pavyks išgelbėti savo laiką su plokštele ir… ramų gyvenimą?

Vilniuje spalio 5 dieną pristatyta komedija jau kitą savaitę pradeda gastroles Lietuvos scenas. „Domino“ teatro „Nuotykių“ sezonas tęsiasi!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)