Atidaryme ne viena žvaigždė tapo modeliu, tačiau kartu buvo galima išvysti ir ne vieną profesionalų modelį. Šventiniame vakare madas demonstravo madas taip pat demonstravo stilistė Viktorija Šaulytė, dainininkė Paula Valentaitė, profesionalūs modeliai Justina Ieva Steponavičiūtė ir Gediminas Kundrotas, grupės „120" narys Dovydas Laukys.

Na, o renginio vedėjos amplua teko modeliui Rūtai Elžbietai Mazurevičiūtei. Modelių stiliumi pasirūpino stilistė Kamilė Bukauskaitė, kuri pabrėžė, jog šių metų tendencijas sekantieji turėtų atkreipti dėmesį į lateksa, leopardo raštus, raudoną spalvą, įvairius užrašus, ryškius logotipus bei kailines detales

„Leopardo raštas yra neatsiejama rudens kolekcijų dalis, o šį sezoną ši tendencija itin įvairiapusiška. Ji puikiai pabrėžia odos, latekso ar džinso įžūlumą, tačiau atranda vietos ir ramiuose, švelniuose gamtos spalvų deriniuose. Vyrams siūlau rinktis chaki – rusvai žalsvą – spalvą. Su ja atrodysime itin stilingai", – pasakojo stilistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)