Nors dainininkė jau ne kartą yra žengusi podiumu ir demonstravusi naujausias kolekcijas, sako, kad toks darbas jai nėra įprastas, o daugiausiai drąsos čia suteikia sceninė patirtis.

„Atlikėjos darbas ir patirtis scenoje tikrai suteikia drąsos, bet dėl išvaizdos niekada nesijaučiau labai tvirtai ar pasitikinti savimi. Nesijaučiu modeliu, bet, žinoma, smagu sudalyvauti ir pabūti pažįstamų žmonių kompanijoje, pabendrauti. Norisi kartais paįvairinti tą dieną, kai toks prastas oras“, – atlikėja juokėsi prieš kolekcijos pristatymą.

Pasiteiravus, kas verčia dvejoti dėl puikios išvaizdos, ji taip pat nestokojo humoro: „Kodėl nesijaučiu gražuole? Gal dėl to, kad turiu akis ir veidrodį (juokiasi)? Gali žmonėms atrodyti, kad maivausi, bet to tikrai nėra. Nesu kažkokia gražuolė. Mane padažo, sutvarko ir jaučiuosi atrodanti pakankamai gerai, kad galėčiau žengti podiumu, tačiau bendrai tikrai nesijaučiu gražuole. Kita vertus, kiekvienas turi savitą grožio supratimą. Vieniems galiu būti labai graži, o kitiems – visiškai negraži.

Man viskas tinka ir apskritai nesureikšminu išvaizdos, o kas nepatiktų – galima ir pakoreguoti. Scenoje yra įvairių žmonių ir nėra tos taisyklės, kad visos atlikėjos turi būti tarsi iš vieno molio nulipdytos barbės. Svarbiausia vis dėlto yra tvarkinga išvaizda ir bendras estetinis vaizdas, o dirbdamas savo darbą žmogus ir bus gražus. Nežinau, ar modeliai nesupyks (šypsosi)“, – kalbėjo scenos atstovė.

Ji taip pat džiaugėsi, kad profesionali stilistė suteikia galimybę net ir turint netobulas kūno formas kiekvienam atrodyti puikiai. Tiesa, šis renginys yra pirmasis, kuriame po ilgos pertraukos pasirodė M. Šedžiuvienė.

Ji sakė, kad nors ir nori dažniau apsilankyti renginiuose, tačiau to padaryti neleidžia laiko stoka bei noras daugiau savo laisvo laiko praleisti su augančiu sūneliu Gabrieliumi. „Verčiau laiką leidžiu su vaiku, nes jaučiu kaltę daug dirbdama. Sunku kaskart skirtis su juo einant į darbą, o į renginį eiti kartu būtų nemažai streso, jis nėra iš lėtesnių vaikų (juokiasi). Geriausiai ir patogiausiai jaučiuosi namuose, nes jei vaikas ką ir sugadins – pati ir turėsiu tvarkyti“, – su šypsena pasakojo ji.

Pasiteiravus apie jau kuris laikas šou pasaulio užkulisiuose sklandančius gandus, jog šiuo metu skyrybas su žinomu verslininku bei politiku Andriumi Šedžiumi išgyvenanti atlikėja turi naują širdies draugą, moteris tai pripažino ir užsiminė, jog A. Šedžių jau tikrai galima vadinti buvusiu jos vyru. Tiesa, teismą pasiekusios, nors dar nesibaigusios skyrybos sulaukia nemažai dėmesio ir dėl buvusių mylimųjų nesutarimų.

„Nevyksta jokios turto dalybos, nes teisme nereikalauju nieko ir jokio turto. Prašau teisėjos mus išskirti. Kai išėjau iš mūsų namų, nieko neprašiau. Man pakanka visko, ką turiu, ką susikūriau išėjusi.

Neatrodau kaip princesė. Galiu dirbti ir dirbau visada. Galbūt galėčiau į kažką pretenduoti ir tai juk yra buvęs bendras šeimos turtas, bet kalba eina tik dėl vaiko globos. Vienintelis karas, kad jis (A. Šedžius) nori prisiteisti vaiko globą. Jam šilkinės sąlygos, nes į jokį turtą nepretenduoju. Normalu, kad 2,5 metų vaikas turėtų gyventi su mama, kuri dirba, juo rūpinasi ir eina į darbą taip pat, kaip ir daugelis mamų. Tai joks skandalas. Norima turbūt iš principo iškelti šią sąlygą. Jis pats norėjo tik tiksliu laiku pasiimti vaiką pagal tvarkaraštį. Nenoriu jokių tvarkaraščių, noriu susitarti gražiuoju. Konfliktą kelia jo noras dėl vaiko globos“, – sakė ji.

Monika Šedžiuvienė (Adamo Aleksejėvič nuotrauka)

Monika sakė, kad ir po pirmojo parengiamojo posėdžio su ašaromis akyse iš teismo salės ji išėjo, nes buvo paliesta jautriausia jai vaiko tema. „Vaikas yra mano pats jautriausias klausimas. Noriu, kad jis nejaustų skyrybų ar dalybų proceso. Andrius jį gali matyti Vilniuje, o kada aš būnu Šiauliuose - visada gali paimti vaiką, pabūti su juo, praleisti laiką.

Kita moteris įžeista galbūt bandytų vyrą pamokyti, o aš viską paleidau ir mano sveikata man yra per daug brangi. Nenoriu, kad ilgiau sveikata ir nervai kentėtų“.

Ji svarstė, jog ši santuoka pareikalavo itin daug nervų, nes A. Šedžių ji ne tik mylėjo, tačiau ir susilaukė bendro vaikelio. M. Šedžiuvienė sako, jog visada buvo nuoširdi santuokoje, o savo pamoką jau išmoko. „Manau, kad išmokau sau pripažinti pralaimėjimą. Nebūtinai aš esu ta vienintelė ir geriausia. Gavau gerą gyvenimo pamoką.

Monika Šedžiuvienė, Andrius Šedžius

Dabar skaitau labai geras knygas, klausau kursų, stengiuosi tobulėti ir priimu visa tai ne kaip tragediją, o pamoką. Visi laimingi ir sveiki. Jis taip pat turi draugę. Kaip jie nori, taip draugauja. Tačiau tai, kad jie laiką leidžia mūsų bendruose namuose – faktas. Esu ir pati gavusi žinučių iš gerbėjų su jos darytomis nuotraukomis iš namų, kuriuose gyvenau ir aš.

Nesu tas žmogus, kuris priešintų vaiką su Andriaus draugėmis. Tai tiesiog pakenktų man. Man svarbiausia, kad šalia jo būtų geras žmogus ir neskriaustų mano vaiko. Tuomet puikiai ir gražiai sutarsime. Jei skriaus mano vaiką – bus kita kalba“, – kalbėjo šou pasaulio atstovė.

Savo buvusiam mylimajam ji sakė linkinti tik laimės, sveikatos ir jaustis mylimu. Nuoskaudų, anot M. Šedžiuvienės, širdyje taip pat neliko. Ir nors naujas širdies draugas jos rankos ir širdies dar nepaprašė, Monika jau planuoja naujus namus sau ir sūneliui, o ar juose kurens savo naujos šeimos židinį, išlieka laiko klausimas.

Tačiau pasiteiravus, ar tai nebus nauji jos ir mylimojo namai, moteris pabrėžė, kad svarbiausia jai yra sūnaus gerovė, o įsigyti nuosavą būstą nusprendė dėl praktinių sumetimų. „Pati savo namus kuriu sau ir vaikui, o kaip susiklostys gyvenimas...dar nežinau. Noriu namų mums su sūnumi. Šiais laikais nuomotis butą yra labai brangu, todėl taupumo ir praktiškumo sumetimais priėmiau šį sprendimą. Jei kažkada turėsiu laimingą santuoką ir galbūt teks gyventi kažkur kitur, tai daroma tam, kad užaugęs vaikas turėtų būstą. Tai ir mąstymas apie sūnaus ateitį“, – sakė ji.

Monika Šedžiuvienė

Naujas jos mylimasis puikiai sutaria ir su jos mažyliu, kuris, anot moters, yra tiksliausias jos naujų santykių rodiklis. „Jei žmogus nerastų priėjimo prie mano vaiko ir jo širdies, neapsimetinės. Esu mačiusi, kaip žmonės stengiasi gražiai sutarti, o kartais kitiems natūraliai tai sekasi. Jei to nebūtų, prie manęs nebūtų ir kito žmogaus. Jei mano vaikas jaustų stresą ir jaustųsi nepatogiai – to tikrai nebūtų“.

Renginyje sutikta atlikėja išdavė, jog šiandien pildosi visos jos svajonės ir tai, apie ką ji kažkada tik nedrąsiai pasvajodavo. „Kuo toliau, tuo geriau man sekasi. Svarbiausia yra vidinė ramybė ir kantrybė, kurios dažniausiai trūksta moterims bei mokėti dirbti santykiuose. Norisi, kad po kokių penkerių ar dešimties metų būčiau laimingai ištekėjusi, turėčiau daugiau vaikų ir visi būtų sveiki.

Tai būtų laimė. Visiškai esu šeimos žmogus. Man šeima visada buvo pirmoje vietoje. Ir vyras, kad ir buvęs ar būsimas sakytų, kad man reikia sėdėti namuose, žinoma, sutinku, kad šeimai reikia skirti didžiąją dalį savo laiko, bet moteris visiškai priklausoma būti nuo vyro negali. Ji turi užsidirbti savo reikmėms. Antraip vėliau gali būti sunku.

Reikia jaustis pilnaverte ir lygiaverte santykiuose. Visada dirbau ir taip matau save. Moterims reikia turėtų savo galvą ir rūpintis savimi. Kiekviename gyvenimo etape reikia atrasti laimę. Buvo laimingų etapų ir anksčiau. Nereikia ieškoti kažko, kas gyvenimą padarys tobulu. Tobulas gyvenimas susideda ir iš laimės, ir kritimų bei pakilimų. Atsigręžus atgal tik matai, kad viskas iš tiesų gerai“, - samprotavo pašnekovė.

Monika taip pat sakė, kad savo ateitį mato tik Lietuvoje ir ketina gyventi, kurti bei dirbti Vilniuje. Anksčiau pasirodę jos sutuoktinio svarstymai, jog ji galbūt išvyks į Airiją, anot jos, nėra teisingi, nes ji nori su sūnumi gyventi čia, kur yra jos tėvai, seneliai ir vaikas gali matyti artimuosius, o paaugęs lankyti mokyklą.

DELFI primena, kad dar liepos pabaigoje Monika buvo prakalbusi apie tai, kad A. Šedžius bando vilkinti judviejų skyrybų procesą. Tačiau pats verslininkas tai neigė ir paaiškino sutinkąs su daugeliu Monikos keliamų sąlygų dėl alimentų ir kitų dalykų, tačiau jis nesutiko su sutuoktinės reikalavimu, kad vaiko globa būtų priteista jai. A. Šedžius prasitarė, kad M. Šedžiuvienė neva turi ketinimų jųdviejų atžalą išsivežti į Airiją.

„Na va, matote, mane viešai užsipuolė tam, kad paviešintų savo naujus santykius, apie kuriuos aš žinojau jau nuo kovo mėnesio. Nepuoliau dėl to priekaištauti viešai. Išvada tokia, kad ji nori būti auka ir viešai formuoja nuomonę apie blogą vyrą tam, kad teisme išliktų auka, o pati viską daro tik savo naudai", - DELFI tuomet kalbėjo A. Šedžius.

Žinomas vyras stebėjosi Monikos komentarais žiniasklaidai. Jo nuomone, M. Šedžiuvienei svarbiausi yra pinigai: „Tai va, matote, koks žmogus. Ji priekaištauja spaudoje man dėl alimentų ir pinigų, ir džiaugiasi, kad naujas draugas lepina pinigais! Priminkite tokių moterų populiariausią apibūdinimą", - kalbėjo jis.

Vyras kategoriškai neigia vilkinąs skyrybų procesą, paaiškina, kad yra priešingai, mat jis sutinka mokėti tiek, kiek prašo jo sutuoktinė. „Aš tik noriu, kad vaiko globa būtų nustatyta man, o ji nori prisiteisti globą, užsitikrinti išlaikymą ir išsivežti vaiką į Airiją", - nuogąstavo A. Šedžius.

Vyro teigimu, tie žmonės, kurie jo sutuoktinei nebenaudingi – yra užmirštami. Jau tuomet žinomas vyras užsiminė apie jos naują širdies draugą ir tikino, kad visuomenei žinoma toli gražu ne viskas. Tiesa, nuo detalesnių komentarų ar savo buvusios mylimosios gyvenimo detalių viešinimo jis susilaikė ir sakė, kad linki jai tik gero.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (429)