Įdomu tai, kad kiekvieną savo gimtadienį šokėjas skiria patiems artimiausiems žmonėms – šeimai bei bičiuliams, todėl dažniausiai spalio 1-ąją jis poilsiauja.

„Labai anksti atsikėliau. Visada, kad ir kokia bebūtų diena – ar su rūpesčiais, ar su darbais – ją pasilieku laisvą, todėl nuotaika yra tikrai puiki“, – DELFI teigė jis.

Pirmąjį sveikinimą gimtadienio proga Deividas išgirdo iš savo mylimosios Inetos ir jos dukros Upės.

„Ineta mane pasveikino jau naktį, kai suėjo 12 val. nakties, ji mane pasitiko su tortu ir žvakute. O vakare šią dieną minėsime jau su visais artimaisiais“, – pasakojo pašnekovas.

I. Stasiulytė jau skaičiuoja paskutines nėštumo akimirkas, todėl jos ir Deivido vaikelis gali gimti bet kurią minutę. Žinomas šokėjas neatmeta galimybės, kad gandrai juos gali aplankyti ir per jo gimtadienį: „Gali ir taip nutikti, kas ten žino“, – nusijuokė jis.

Pasiteiravus, ko sau palinkėtų šiandieną, atnaujintoje šokių studijoje dirbantis D. Meškauskas neslepia, kad jam svarbiausia mylima veikla ir šeima.

„Labiausiai norėtųsi neprarasti energijos, aktyvumo, tobulėjimo savo veikloje. Kitaip tariant, nesustoti ir eiti tik pirmyn. Būna, kad kartais to pritrūksta, išsikrauni ar tingisi, todėl sau linkiu motyvacijos. Žinoma, šią dieną visada prisimenu šeimą ir draugus. Man labai svarbu, kad su jais visada būtų šilti santykiai“, – tikina sukaktuvininkas.

DELFI primena, kad kol kas tiek Deividas, tiek Ineta būsimo vaikelio lyties ar vardo neatskleidžia – šią paslaptį jiedu nori išlaikyti kaip įmanoma ilgiau.

„Tiesą sakant, lytį jau žinome, tačiau šį faktą pasiliekame sau. Nesinori per daug išsidalinti. Tai dar labiau pajutome, kuomet grįžome iš atostogų Balio saloje. Ten kūdikį, pagal jų tikėjimą, pusę metų mato tik patys artimiausi žmonės: mama, tėtis, broliai, seserys ir seneliai. Daugiau niekas. Po šios kelionės mes nusprendėme atsiriboti, palaukti kol vaikelis sustiprės, bus sveikas ir tik tada visu tuo dalintis“, – anksčiau yra pasakojęs D. Meškauskas.

Ypatingu nėštumo laikotarpiu Ineta džiaugėsi padažnėjusiu Deivido dėmesiu ir rūpestingumu, tačiau pats šokėjas sau yra gana kritiškas.

„Nors Ineta tai pastebėjo, aš pats ne. Ji sakė, kad aš neva tapau rūpestingesnis, daugiau skiriu jai dėmesio. Tokia jos nuomonė man labai maloni, tačiau šiuo klausimu esu savikritiškas. Neretai pagalvoju, kad Inetai galėčiau rodyti žymiai daugiau dėmesio. Pasvarstau, kad ypač dabar ja rūpintis turi dar labiau“, – atviravo jis.

Darbuose dažnai paskendusi pora įvertino, kad būsimas jų vaikelis pareikalaus nemažai pokyčių, kuriems jiedu jau yra pasiruošę.

„Mes su Ineta iš tiesų turime labai nepastovias dienotvarkes. Dažniausiai tiksliai susiplanuoti galime vos tris dienas į priekį. Dabar būsime priversti susidėlioti viską daug anksčiau ir stengtis, kad tų pokyčių grafikuose būtų kuo mažiau. Mūsų su Ineta darbai yra gana panašūs, tikiu, kad mes tikrai viską suderinsime“, – viliasi pašnekovas.

DELFI primena, kad žinoma pora susipažino televizijos šokių projekte „Šok su manimi“. Ilgai kartu šokusi pora greitai vienas kitam pajautė šiltus jausmus. Vėliau juos taip pat buvo galima vis dažniau sutikti renginiuose ar pristatymuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)