Susisiekus su policija, paaiškėjo, kad ketvirtadienį, 12 val. 30 min. laiku, Užubalių kaime, Senajame Ukmergės kelyje buvo sužalotas motorolerio vairuotojas.

Pranešama, kad abu į eismo įvykį patekę vairuotojai buvo blaivūs. Motorolerio vairuotojas buvo sužeistas.

Neoficialiais duomenimis, nukentėjusiajam nustatyti sumušimai galvos srityje, eismo įvykio dalyviui galimai lūžo nosis. Kurį laiką sužeistas vyras gulėjo ant plento, tačiau netrukus atgavo sąmonę. Sužeistasis buvo nugabentas į ligoninę ir yra sąmoningas.

Vėliau DELFI išsiaiškino, kad motorolerį vairavo E. Sipavičius, tačiau kol kas su nukentėjusiuoju susisiekti nepavyksta – dainininkas nekelia telefono ragelio.

Apie įvykusį nelaimingą atsitikimą bandyta kalbinti ir dainininko vadybininką, tačiau, pasak jo, apie šią nelaimę jis nieko daug negirdėjo.

„Dar nežinau, man nepranešė, pasiklausiu. Kol kas manęs nepasiekė visos žinios“, – DELFI sakė jis.

Šeštadienį Vilniaus Katedros aikštėje įvyks koncertas, skirtas paminėti Angelų sargų dieną. Kap teigė artimi atlikėjo šaltiniai, čia turėjo pasirodyti ir E. Sipavičius, tačiau, ko gero, šio atlikėjo pasirodymo klausytojai nebeišgirs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)