„TV Pagalbos“ žurnalistė ir prodiuseris ne kartą interviu metu užsimindavo, kad iki pilnos laimės jiems trūksta tik bendro jųdviejų vaikelio. Sutuoktinių džiaugsmui, DELFI žiniomis, jų svajoms buvo lemta išsipildyti.

Apie G. Žemaitės nėštumą pramogų versle kalbos sklandė jau seniai, jas paspartino ir šiek tiek pakitusi moters išvaizda, kurią pastebėjo ir „TV Pagalbos“ žiūrovai, DELFI atsiuntę stopkadrus.

TV pagalbos laida

DELFI primena, kad pora susituokė du kartus – 2017-ųjų balandžio 19-ąją jiedu aukso žiedais apsimainė egzotiškame Tailande, o gegužės 6-ąją Gerda ir Andrius vienas kitam antrąjį „taip“ ištarė Marijampolėje.

Balandžio 19-oji šventei buvo pasirinkta ne atsitiktinai. „Norėjau datos, kuri man buvo labai svarbi – mano tėvų vestuvių datos. Jie labai gražiai ir laimingai nugyveno visą gyvenimą. Santykius, manau, reikia įteisinti tada, jei pora galvoja turėti vaikų. Mes dar galvojame turėti“, – dar prieš nėštumą yra kalbėjusi G. Žemaitė.

Anot žurnalistės, jos vyras yra puikus tėtis, kuris visuomet pasirūpina ne tik vaikais, bet ir bendra buitimi. Būtent dėl to moteris norėjo susilaukti ir bendrų vaikų.

„Jis yra nuostabus tėvas. Jis vaikais be galo rūpinasi, jo santykis su vaikais ir tai, kaip jis su jais bendrauja – apie tai galiu atsiliepti tik geriausiai. Turbūt ne veltui pasirinkau šitą vyrą būti savo vaiko tėčiu“, – laidoje „Raudonas kilimas“ yra sakiusi G. Žemaitė.

Netrukus po vestuvių pora kartu apsigyveno Kaune.

Susipažino kavinėje

G. Žemaitė laidoje „Raudonas kilimas buvo atskleidusi, kaip ji susipažino su A. Žemaičiu.

„Nors aš „TV pagalbą“ anksčiau žiūrėdavau, bet kas yra Andrius Žemaitis, nežinojau. Jis man pasakė, kad nori pakviesti prisidėti prie projekto, pabandyti. Pagalvojau, kad susitikti verta. Jis atvyko į Marijampolę, mes susitikome kavinėje“, – pasakojo ji.

„Viskas buvo paprastai, natūraliai ir organiškai. Mes bendravome kartu su savo vaikais, pramogaudavome. Ir aš pamačiau, kad tai yra žmogus, kuris patinka mano vaikams, aš susikalbu su jos vaiku. Tai nebuvo kažkoks smūgis – ji visada buvo šalia“, – mylimajai TV laidoje antrino A. Žemaitis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)