Šiandien Stano pasidalijo mielu įrašu, kuris nostalgiškai jį nukėlė 10 metų atgal. Būtent prieš tiek laiko įvyko pirmosios jų vestuvės.

„Prieš 10 metų mudu su Indre Stavickiene prisiekėme būti kartu amžinai, kol mirtis musų neišskirs. Tačiau giltinės su dalgiu nesulaukėm ir išsiskyrėme (oficialiai) jau po gerų poros metų. Atrodė, kad jau visam laikui“, – prisiminė jis skyrybas.

Tiesa, tuomet pora turėjo tik vieną vaiką – Ričardą, o šiandien jų jau trys. Kiek vėliau jie susilaukė Adomo ir Joanos. Tad kol vyresnėliai berniukai yra mokykloje ir darželyje, jie su dukrele bei dar prieš dešimtmetį jų liudininkais tapusiais Tadu Bruzguliu ir Svetlana Stavickaja patraukė į Vilniaus santuokų rūmus.

„Labai tikimės kad mus vėl sutuoks. Taip, tai tėra formalumas, bet tas formalumas įrėmina dešimt neįtikėtinų metų su tokiais beprotiškais likimo vingiais ir išbandymais, kad atrodytų dviems žmonėms to ryškiai per daug. Bet, pala, nebe dviese, mes jau penkiese, atlaikysim dar trigubai tiek.

O aš asmeniškai supratau, kad per daug naivu manyti, jog mano gyvenimas tik mano rankose. Per daug nuostabių dalykų atsitinka gyvenime. Esu dėkingas.“, – šypsojosi atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)