„Popiežius Pranciškus. Jo meilė ir gėrio pamokos. Jėzus Kristus yra mūsų viltis – Jis vilties laidas... .Jei mes kartais Jį pamirštame – Jis mūsų niekada nepamiršta“, – mintimis po susitikimo su popiežiumi socialiniame tinkle dalijosi ji.

Aktorė taip pat paviešino tiesioginės transliacijos metu darytą iškarpą, kurioje matyti, kaip Šventasis Tėvas pasilabina su E. Jackaite. Moteris neslepia, kad po šio susitikimo ji jaučiasi palaiminta.

„Aš jau žinau, kad nėra atsitiktinumų. Pasitikiu Dievu ir Jis veda. Neseniai sugrįžau iš Portugalijos, buvau Fatimoje – piligrimų miestelyje, Šv. Mergelės Marijos apsireiškimo vietoje, prieš 3 metus savo gimtadienį sutikau Lurde, o vakar mano ranką paspaudė ir su begaline meile man į akis pažvelgė popiežius Pranciškus“, – džiaugsmo neslėpė aktorė.

Eglė Jackaitė

„Branginu šią akimirką ir esu labai laiminga bei dėkinga. Visi buvę žmonės negalėjo nejausti tos beribės meilės, kurią spinduliuoja popiežius. Ašaros riedėjo skruostais, kai ta meile Jis užpildė ir mane. Kalbėjome rožinį visi drauge su Juo – tai tokia ypatinga malonė“, – DELFI tikino E. Jackaitė.

Iš arti Šventąjį Tėvą mačiusi aktorė iki šiol atsimena jo lūpomis pasakytus žodžius.

„Popiežius kviečia mus būti atviriems, mylėti vieniems kitus, sugebėti priimti mūsų skirtumus – Jis duoda mums meilės ir gėrio pamokas bei kviečia nepamiršti, kad Jėzus Kristus yra mūsų vilties laidas. Man įstrigo popiežiaus Pranciškaus žodžiai: „Kiekvienas sutiktas žmogus, vyras ar moteris duoda tau galimybę susitikti su Dievu“, – pasakojo pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)