„Tikrasis studijos gimtadienis yra rugsėjo 16-ąją. Būtent tą dieną įregistravau prekinį ženklą, tačiau šįkart per tikrąjį gimtadienį buvau išvykęs į Florencijoje vykusią parfumerijos parodą. Tad gimtadienis ir buvo nukeltas į šį vakarą. Šventėje – tik artimiausi kolegos ir draugai“, – DELFI pasakojo apie šventę, kuri reikalauja privatumo, jos organizatorius.

Šįkart savo svečiams jis nusprendė pristatyti viską, ką sukūrė per septynerius studijos gyvavimo metus. „Septyni yra laimingas skaičius ir per šiuos metus pasiektas tam tikras įdirbis, atlikti svarbūs žingsniai. Žinoma, norėčiau, kad mano prekinis ženklas gyvuotų ir 70 metų“, – juokėsi A. Mickevičius.

Žinomas vyras sakė, kad svarbiausiais savo darbais per šį laikotarpį jis laiko išleistą knygą, surengtas parodas ir sukurtus kvepalus. Ateityje jis ketina įkurti fondą, kuris rūpintųsi su parfumerijos istorija ir šiandiena susijusiais renginiais. Žinomas aktorius sakė, kad norėtų, jog apie parfumeriją, kuri jau daugelį metų yra viena didžiausių jo aistrų, žmonės žinotų daugiau, tačiau svarbiausia vis dėlto yra išlaikyti tai, kas jau pasiekta.

Vakarėlyje taip pat buvo galima sutikti ir mados tendencijų prognozuotoja-analitikę Mariją Palaikytę, aktorę Kristiną Savickytę-Damanskienę, laidų bei renginių vedėją Rimą Šapauską ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)