„Tiesą sakant, Islandija buvo viena iš Mindaugo svajonių šalių. Aš tokia keliauninkė, kad man viskas įdomu ir tinka. Įdomu visos šalys, kuriose dar nebuvo tekę būti ir, žinoma, visur gerai su mylimu žmogumi.

Į šį kraštą pirmąkart keliavome abu. Dabar tikrai džiaugiamės, kad taip nusprendėme. Juolab, jog ir vasara Lietuvoje buvo šilta, todėl šilumos medžioti neteko. Pernai keliavome į Italiją pasišildyti, o šiemet šilumos tikrai pakako“, – apie savo savaitės trukmės kelionę pasakojo žinoma moteris. Pora planuoja sugrįžti jau artimiausią pirmadienį.

Paklausta, kaip pavyko suplanuoti kelionės maršrutą, ji sakė, kad padėjo geri žmonės, kurie negailėjo patarimų, ką būtina pamatyti. „Žinoma, gamta čia yra į nieką nepanaši. Ji yra tiesiog pasakiška ir įspūdinga. Tikrai žodžių nepakanka tam, kad apibūdinti ją. Dar nakvosime ir namelyje kalnuose. Kaip tik šiandien išvykstame iš Reikjaviko, todėl laukia dar vienas kelionės etapas“, – įspūdžiais dalijosi ji.

V. Bičkutė-Valiukienė taip pat sakė, kad po vos prieš kelias dienas įvykusių vestuvių jos širdyje daug kas pasikeitė. „Tai labai suartina. Vestuvės leidžia patirti kitokį artumą ir įprasmina santykius. Tai yra kažkas labai šviesaus, pozityvaus ir gero. Kol to nepatiri, nesupranti, apie ką čia kalba, bet tikrai visiems rekomenduojame tuoktis“, – juokėsi ji.

DELFI primena, kad pora susituokė pastarąjį sekmadienį Vilniaus Šv. vysk. Stanislovo ir šv. Vladislovo arkikatedroje bazilikoje. ir atlikėjas Mindaugas Valiukas. Nors žinomi menininkai vienas kitą puikiai pažįsta nuo 1998-ųjų, artimus santykius jiedu užmezgė praėjusių metų rudenį. Jų gražią draugystę vainikavo santuoka.

„Esame pažįstami 20 metų, susipažinome 1998-aisiais. Kai susipažinome, aš buvau jo geriausio draugo mergina. Na, patys suprantat... Paskui gyvenimas vyniojosi savo keliais", - naujienų portalui DELFI pasakojo V. Bičkutė.

Kaip sakė pati aktorė, kadangi jiedu su Mindaugu buvo pažįstami daugybę metų, ilgo apšilimo įsiplieskus santykiams neprireikė. Jiedu nusprendė susituokti. „Atrodo, kad visa tai vyksta labai sparčiai", - DELFI kalbėjo nuotaka.

Tiesa, garsi aktorė nusprendė pasilikti savo ir priimti vyro pavardę. Nuo šiol ji - Valda Bičkutė-Valiukienė. Pora kvietimuose svečių paprašė į šventę nesinešti gėlių, mat abu neturės galimybės jomis pasidžiaugti. Jau pirmadienį jiedu išvyksta į povestuvinę kelionę Islandijoje, kur ketina praleisti visą savaitę.

„Darbai, prasidėjęs sezonas, spektakliai, todėl pabūsime tik savaitę", - pasakojo V. Bičkutė. Nuotakos suknelę, o taip pat ir jaunojo kostiumą kūrė garsiausias Lietuvos dizaineris Juozas Stakevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)