„Esame pažįstami 20 metų, susipažinome 1998-aisiais. Kai susipažinome, aš buvau jo geriausio draugo mergina. Na, patys suprantat... Paskui gyvenimas vyniojosi savo keliais“, - naujienų portalui DELFI pasakojo V. Bičkutė.

Kaip sakė pati aktorė, kadangi jiedu su Mindaugu buvo pažįstami daugybę metų, ilgo apšilimo įsiplieskus santykiams neprireikė. Jiedu nusprendė susituokti.

„Atrodo, kad visa tai vyksta labai sparčiai“, - DELFI kalbėjo nuotaka.

Tiesa, garsi aktorė nusprendė pasilikti savo ir priimti vyro pavardę. Nuo šiol ji - Valda Bičkutė-Valiukienė.

Pora kvietimuose svečių paprašė į šventę nesinešti gėlių, mat abu neturės galimybės jomis pasidžiaugti. Jau pirmadienį jiedu išvyksta į povestuvinę kelionę Islandijoje, kur ketina praleisti visą savaitę.

„Darbai, prasidėjęs sezonas, spektakliai, todėl pabūsime tik savaitę“, - pasakojo V. Bičkutė.

Nuotakos suknelę, o taip pat ir jaunojo kostiumą kūrė garsiausias Lietuvos dizaineris Juozas Stakevičius.

„Abu esame papuošti Juozo“, - atskleidė V. Bičkutė.

Į iškilmingą santuokos ceremoniją Valda ir Mindaugas artimuosius ir bičiulius pakvietė iš anksto, išplatinę kvietimą. Jame buvo akcentuojama, kad tuoktuvių šventėje nebus alkoholio. Pora svečių paprašė jo neatsinešti.

Paprašyta atskleisti, kodėl taip sumanė, V. Bičkutė tikino, kad ir ji, ir sutuoktinis kasdieniame gyvenime nevartoja alkoholio, o per vestuves norėjo, kad viskas vyktų taip, kaip ir jų kasdieniame gyvenime. Būtent dėl šios priežasties jiedu su Mindaugu ir nusprendė paraginti svečius negerti šampano.

Vilniaus valstybiniame mažajame teatre po tuoktuvių šventės – koncertas, į kurį buvo pakviesti visi atvykę į ceremoniją. Po koncerto – svečiai kviečiami paskanauti vestuvinių vaišių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (226)