„Pirmas žemės drebėjimas buvo 4,9 balo ir truko apie 5 sekundes. Tuo metu nemiegojome su seserimi, pajutome, kad kažkaip keistai traška sienos ir atrodė, jog juda lova bei visas pastatas. Tai labai keistas jausmas. Iškart įlindau į „Google“ ir supratau, kad ką tik įvyko žemės drebėjimas“, – DELFI pasakojo ji.

„Tokia žinia tikrai nedžiugina, šiek tiek buvo neramu, bet tikėjomės, kad tai nepasikartos“, – pridūrė Neringa.

Tačiau netrukus kitą atostogų dieną dainininkę ir jos šeimą pasiekė dar vienas smūgis.

„Kitą dieną iš lovos išvertė 5,2 balo stiprumo žemės drebėjimas. Trumpas, bet gilus miegas iškart išsilakstė. Galvojau, kad gal sapnuoju, tačiau ir vėl turėjome žemės drebėjimą“, – prisiminė ji.

N. Šiaudikytė Turkijoje tokiu metu atostogauja jau ne pirmą kartą, tačiau nieko panašaus anksčiau jai nėra tekę patirti.

„Tai tikrai nėra malonu. Pradėjau galvoti, kad jei butų stiprus žemės drebėjimas, prašyčiau kambario žemiausiame aukšte prie avarinių laiptų. Visada giliai viduje tikiesi, kad tau nieko blogo nenutiks, bet niekada negali žinoti“, – kalbėjo dainininkė.

Neringa kartu su namiškiais jau grįžo į Lietuvą ir dėkoja Dievui už laimingai pasibaigusias atostogas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)