Prie netradicinės renginio sienelės, kurioje buvo lede įšaldyti lagaminai, delninės ir kita atributika, pozavo dešimtys pramogų verslo atstovų. Tiesa, labiausiai šiam renginiui pasipuošė Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė kartu su vyru Mariumi Dauda.

„Kvietime buvo parašyta, kad aprangos kodas yra creative, tad į tai nusprendėme pažiūrėti išties kūrybiškai. Mes pasiruošėme kelionei, mes nebijome išsiskirti“, – DELFI sakė pora.

Prekybos centro aikštelėje vykęs renginys svečiams leido pasijusti tarsi oro uoste. Šalia susibūrimo atsidūrę žmonės pirmiausiai turėjo praeiti pro apsaugos vartus, o įėjus į vidų jų laukė aplink besisukiojančios stiuardesės, lėktuvo pilotas.

Ketvirtadienio vakarą norą „skristi“ atostogų į šiltus kraštus labiausiai pademonstravo R. Lukoševičiūtė-Daudienė ir jos vyras Marius. Spalvinga pora persirengė Egipto įkvėptais kostiumais bei makiažu – juo pasipuošti nepabijojo ir dainininkės sutuoktinis.

„Šiandien skrendame į Egiptą, jau buvome ten, tačiau labai norime sugrįžti“, – DELFI sakė M. Dauda.

„Aš esu Kleopatra, o Marius – Cezaris. Ir visai nesvarbu, kad jie yra iš skirtingų laikmečių, nes meilės keliai – nežinomi“, – nusijuokė Rūta.

Spalvinga pora kruopščiai ruošėsi šiam renginiui, mat tai yra reta proga, kai jiedu gali pabūti dviese.

„Mes kiekvieną dieną esame labai laimingi, tad mums svarbiausia yra pabūti kartu. Šis vakaras yra vienas iš tų, kuomet pagaliau mes galime pabūti tik dviese. Turėjome laiko pasipuošti makiažu, gražiai apsirengti, mus ruošė profesionalų komanda“, – džiaugėsi pašnekovė.

Naujai į Lietuvą žengiančiu prekės ženklu taip pat domėjosi Žilvinas Grigaitis, Milita Daikerytė, Neringa Šiaudikytė, Liveta ir Petras Kazlauskai, Artūras Orlauskas, Daiva Tamošiūnaitė, Kristina Kaikarienė ir kt.

Svečiai renginyje taip pat turėjo galimybę pasivaikščioti lėktuvų pakilimo taku, įsiamžinti asmenukėje su orlaivio pilotu Dainiumi Martinaičiu, paskanauti skrydžiuose patiekiamo maisto.

Spalvingo renginio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)