Netrukus šia žinia socialiniame tinkle pasidalijo ir R. Zabarauskas. Jis prašė prisidėti prie remonto, kuris kainuoja visiems namo gyventojams, o kartojantis išpuoliams suma tik didėja.

„Taip, šiąnakt vėl degė mūsų laiptinė. Vėl keliais aukštais aukščiau nei gyvename mes. Svarsčiau, ar ir vėl tai viešinti, bet žiniasklaida jau tai bet kokiu atveju žino“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė žinomas režisierius.

Šįkart jis turėjo ir prašymą. Kadangi laiptinės remonto bei papildomo saugumo priemonių kaštai atiteks jos gyventojams, prisidėti prie išlaidų ir paaukoti parašius jam ar tam skirtame internetiniame puslapyje.

„Tegu tai būna dovana mano kaimynams, kuriems streso dabar yra per akis. Jei atsirastų nusikaltėlis, kuriam bus priteistos išlaidos, visas aukas grąžinsiu. Žiniasklaidai šiandien nieko nekomentuosiu, nes tiesiog neturiu jokios papildomos informacijos. Prašau gerbti mano pasirinkimą“, – į geradarius kreipėsi jis socialinėje erdvėje.

Dar šio mėnesio pradžioje DELFI rašė apie pirmąjį išpuolį. Tuomet Romas tikėjo, kad tai galėjo padaryti žmonės, kurie nusiteikę prieš LGBT bendruomenę, mat prieš keletą savaičių panašiomis aplinkybėmis buvo padegtas ir Lietuvos gėjų biuras Vilniuje. Po šio įvykio režisierius palaikymą bendruomenei išreiškė savo buto balkone iškeldamas vėliavą su vaivorykštės spalvomis. Tiesa, dabar šis iš pirmo žvilgsnio nekaltas gestas galėjo tapti „kabliuku" vandalams, kurie suniokojo R. Zabarausko ir jo kaimynų laiptinę.

R. Zabarausko laiptinėje kilęs gaisras
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (439)