Dar antradienį DELFI skelbė, kad B. Navickaitės advokatu gali tapti A. Bandžius, kuris ją keletą kartų konsultavo teisiniais klausimais. To neneigia ir pati moteris, tačiau ji skuba paaiškinti, kad šio žmogaus ji tiesiog negali įsivaizduoti savo advokatu.

„Su ponu A. Bandžiumi mes nebendraujame, aš su juo nedirbu. Jis man davė keletą patarimų telefonu, tačiau mane konsultavo tikrai ne vienas advokatas, tad tų patarimų aš girdėjau labai daug ir įvairių – jų tarpe buvo ir A. Bandžiaus. Jis norėjo atvažiuoti į Palangą, siūlėsi mane atstovauti, tačiau jam pasakiau, kad nevažiuotų, kad to tiesiog nereikia“, – DELFI pasakojo ji.

Iš Vilkaviškio rajone esančio Pilviškių miestelio kilusi B. Navickaitė, kuri jau daugiau nei dešimtmetį prekiauja rūkyta žuvimi Palangoje, pasakoja, kad iniciatyvą bendrauti parodė pats A. Bandžius.

„Aš jį pakviečiau per „Facebook“ į draugus ir viskas būtų tuo pasibaigę, bet jis mane užkalbino. Aš jam pati net nebūčiau rašiusi“, – teigia pašnekovė.

„Savo paslaugas jis pasiūlė ne iš karto. Iš pradžių tiesiog užkalbino, paklausė, kas vyksta. Viskas vyko labai per aplinkui, gražiai. Ką galiu pasakyti, žmogui tikriausiai trūksta reklamos. Jeigu aš būčiau sutikusi, jis iškart man būtų atstovavęs, bet to nenoriu. Nenoriu iš šio skandalo pūsti dar didesnį burbulą“, – pridūrė ji.

Paklausta, kodėl atsisakė būtent šio advokato paslaugų, B. Navickaitė teigė, kad taip padarė dėl jo reputacijos.

„Teko ir skaityti, ir domėtis juo. Su juo bendradarbiauti nesutikau dėl jo reputacijos. Šis žmogus savo patarimus dalijo lygiai taip pat, kaip ir daug kitų advokatų. Vienas advokatas man skambino, kitas – atvažiavo ir į Palangą. Buvo daug jų, tačiau nė vienas iš tų advokatų nelindo į laidas, nėjo į eterį ir nekalbėjo. Su tokiu žmogumi aš negaliu dirbti“, – sako P. Gražulio vaiko motina.

Televizijoje šokių projekte išpopuliarėjęs A. Bandžius laikui bėgant vis šmėžuodavo žiniasklaidoje – aptarinėtas ne tik jo asmeninis gyvenimas, bet ir jo, kaip advokato, klientų likimas. Pagalbos į A. Bandžių neretai kreipdavosi ir pramogų versle žinomi asmenys, vienas iš jų – krepšininkas Simas Jasaitis. Atstovaujant šiam sportininkui advokatas nevengdavo pasirodyti ir TV laidose, o tai, anot Birutės, nėra jai priimtinas elgesys.

„Tas burbulas ir taip jau didelis, aš manau, kad su juo jis būtų dar didesnis. Jasaičių byla jo iniciatyva buvo labai negražiai pateikta prieš Oksaną, vyko labai daug negerų dalykų. O tų negerų dalykų mums su Petru ir taip jau gana, tad šitas žmogus mums būtų absoliuti katastrofa. Jeigu A. Bandžius įsikištų ir atstovautų kažkuriam iš mūsų, manau, tai būtų tarsi žibalo pylimas į ugnį“, – situaciją vertino ji.

Birutė pasakoja, kad ji jau turi išsirinkusį advokatą, tačiau jo įvardinti kol kas nepanoro.

„Yra kitas advokatas, kuris šiek tiek man padeda teisiniais klausimais tiek, kiek reikia. Konsultavausi su keliais advokatais, kol galiausiai apsistojau ties vienu ir tai tikrai ne A. Bandžius“, – pakartojo pašnekovė.

Anot jos, šiuo metu svarbiausia jos ir P. Gražulio vaiko gerovė. Paskutinis poros ginčas, nuskambėjęs žiniasklaidoje, buvo dėl nesutariamos alimentų sumos. Politikas savo vaiko motinai siūlė 200 eurų dydžio alimentus, tačiau B. Navickaitė su tokia suma nesutiko ir teigė, kad ją tenkintų 300 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (384)