„Idėja tokia, kad mūsų artimieji galėtų matyti, kada įkeltos nuotraukos ar vaizdo įrašai. Ne visada spėjame nusiųsti, todėl jiems visada bus pasiekiamas fotoalbumas“, – paaiškino žinoma moteris.

Anžela taip pat sakė, kad jie visuomet atrinks nuotraukas, kurias norės publikuoti. Ji supranta, kad judviejų sūnaus nuotraukos bus matomos daugybei žmonių ir ne tik patiems artimiausiems. „Viskas taip pat yra matoma ir iš mūsų profilio. Nemanau, kad blogai, jei kažkas labai skeptiškai žiūri, kad nenužiūrėtų. Tai kiekvieno reikalas. Mes toliais dalykais tiesiog netikime“, – kalbėjo ji.

Ji sakė jau anksčiau pastebėjusi, kad ir kiti žmonės sukuria savo vaikams profilius socialiniuose tinkluose. Ir nors anksčiau atlikėja tuo stebėjosi, dabar jai tai nuostabos nebekelia. „Pirmas klausimas buvo, kodėl jie taip daro, bet po to, kai mama prašė matyti jo (anūko) nuotraukas dažniau, klausimų nebekilo“, – pasakojo žinoma moteris.

Ji sakė norėjusi, jog patys žmonės pasirinktų, kam bus įdomu sekti jų kūdikio gyvenimą. Kaip tik dėl šios priežasties jie nenorėjo kurti privataus profilio.

DELFI primena, kad Anžela ir Žygimatas susituokė praėjusių metų rugpjūčio 9-ąją. Projekte „X Faktorius" dar 2013-aisiais susipažinusi pora nuskynė garbingiausius šou laurus: Ž. Gečas laimėjo pirmąją vietą, A. Adamovič – antrąją. Jų meilė netruko įsižiebti dar projekto metu. Pats Ž. Gečas, feisbuke paviešinęs apie sužadėtuves su Anžela, papasakojo jų meilės istorijos pradžią.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)