Kaip rašoma pranešime spaudai, pasveikinti įkūrėjų atvyko aktorė Sandra Daukšaitė, laidų vedėjos Gerda Žemaitė, ir Neringa Mažeikienė, išskirtinių papuošalų kūrėja Elvyra Monginienė, estetinės medicinos specialistė Rasa Marozienė, televizijos laidų kūrėja Danutė Skudžinskaitė, plaukų stilistas Karolis Murauskas, verslininkė Lina Vyšniauskienė.

Šventėje taip pat dalyvavo ir neseniai skyrybas su grupės „69 danguje“ nare Goda Alijeva išgyvenęs Rolandas Alijevas. Buvęs krepšininkas, o dabar verslininkas, prisipažino, kad po įvykusios šeimyninės dramos vakarėlių jis stengiasi vengti, tačiau šįkart padarė išimtį.

„Perdėtas aplinkinių dėmesys labai vargina. Visiems iki šiol labai rūpi sužinoti, kodėl mes su Goda pasukome skirtingais keliais. Tačiau aš negyvenu praeitimi. Man svarbi ateitis, mano vaikai ir mano verslas. Galvoje sukasi daugybė idėjų, kurios jau netrukus bus realizuotos ir pasieks plačiąją visuomenę – bus pristatyta nauja glaustinukių kolekcija“, - pasakojo Rolandas Alijevas.

„Kai nutarėme atidaryti saloną, skeptikai bandė įtikinti, kad vien tik iš vyrų ir vaikų kirpimo nebus įmanoma išsilaikyti. Tačiau dabar galiu pasidžiaugti, jog tapome viena populiariausių vietų mieste, kur vaikus atveda kone visos Kaune gyvenančios garsenybės“, - džiaugėsi studijos savininkė Egidija Šatikienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)