Po gimtadienio, kurį sutiko skrisdamas lėktuvu į Paryžių, Žilvinas DELFI sakė ilgai svarstęs, ar šiemet norėtų švęsti gimtadienį didelėje kompanijoje. Tačiau noras pamatyti bičiulius ir pažįstamus bei pasidalinti džiugiomis nuotaikomis nugalėjo.

„Kasmet gimtadienį sutinku vis kitoje vietoje. Šįkart pasirinkau išskirtinę galeriją ir erdvę. Joje yra daug man artimų kūrinių, akcentų. Man nėra svetimas interjero dizainas, todėl tai yra svarbu. Vis noriu garbiems svečiams ir draugams iš užsienio parodyti Vilniaus erdves, kurių galbūt nepastebi lankydamiesi mūsų mieste. Laikausi šio savo principo.

Neslėpsiu, kad tikrai ilgai svarsčiau, ar švęsti. Buvo daug apmąstymų, bet gyvenimą reikia švęsti. Ir tiek daug gerų emocijų, palinkėjimų aplink. Taip gera pamatyti žmones, kurie galbūt kartais ir apkalba už nugaros, bet linki tik gero“, – pasakojo žinomas vyras.

Kūrėja Eglė Mieliauskienė sakė, kad su geru bičiuliu spėjusiu tapti Žilvinu rengti gimtadienį jos galerijoje sumanė neatsitiktinai. Tai – puiki proga parodyti gėrimais apkrautus barus ir pristatyti naujus kūrinius. „Jis taip pat laisvas menininkas. Ir aš (šypsosi). Gal tik mažiau laisva, tačiau atradome bendrą sferą ir susidraugavome.

Nuoširdžiai noriu palinkėti jam stiprybės būnant kūrėju, nes tam reikia daugybės pastangų. Žilvinas puikiai nusimano mene, turi didelę patirtį. Jis galėtų būti ir meno konsultantu. Linkiu išlikti toliau tokiu jaunatvišku, šiltu ir geru žmogumi“, – kalbėjo ji.

Ne ką mažiau palinkėjimų ir dovanų atnešė ir kiti svečiai. Gimtadienio šventėje buvo pristatyta ir naujausia „Ž Jewellery" kolekcija, kurią mielai apžiūrėjo kviestiniai šventės svečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (203)