Nors skyrybų procesas jau netrukus pasieks finišo tiesiąją, Gintarė neslepia, kad šis laikotarpis jai pareikalavo labai daug jėgų.

„Manau, kad žodis „pavargau“ yra per lengvas. Visa tai mane išsunkė, yra be galo nesmagu, juo labiau, kad su tuo visada šalia keliauja ir viešumas“, – DELFI prisipažino dainininkė.

Nepaisant to, šiame gyvenimo etape žinoma moteris stengiasi įžvelgti ir gerąją pusę.

Gintarės ir Marco Andre Canuel teismas

„Įgijau nemažai patirties bendraujant su įvairiomis valstybinėmis instancijomis. Kai kur mano nuomonė kardinaliai pasikeitė į gerąją pusę, pavyzdžiui, apie vaiko teisių darbuotojas. Šiuo atveju konkrečiai kalbu apie Kauno rajoną, nes visų žmonių į vieną suplakti negalima – toje pačioje sistemoje dirba skirtingi žmonės“, – sako ji.

Gintarė pasakoja, kad skyrybų procese pajuto ją maloniai nustebinusį žmonių palankumą.

„Aišku, tas cirkas nėra malonus, bet pajutau labai daug palaikymo. Jutau žmonių paramą nuolat – ir realybėje, ir socialinėje erdvėje. Taip pat labai džiaugiuosi, kad išsirinkau gerą advokatą, kuris puikiai mane atstovavo“, – teigia pašnekovė ir priduria, kad vykstant skyryboms jai ne visada pavyko išlikti ramiai.

„Buvo sunkių minučių, kai bijodavau, kad galbūt neatsargiai kažką leptelėsiu ar netinkamai sureaguosiu, nes tų emocijų tikrai buvo daug, visi juk esame gyvi žmonės, tai sunku sukontroliuoti. Juk negali visą laiką šypsotis, kuomet į tave yra nukreipti grasinimai ir laukia galimi pavojai. Ir dabar nesu tikra, kaip toliau elgsis šis žmogus“, – prasitaria ji.

Ne veltui sakoma, kad po sunkių išbandymų dažniausiai laukia naujas ir lengvesnis gyvenimo etapas – gaivesnį oro gūsį dabar jaučia ir Gintarė.

„Jaučiu, kad šviesesnis laikotarpis jau yra prasidėjęs. Tai nėra staigus posūkis, tačiau mes, moterys, su amžiumi tampame atsargesnės. Nors, tiesą sakant, vargu, ar pasakyčiau, kad esu atsargi. Gyvenime vis sugebu sau prisidaryti nemalonumų. Nepaisant to, tą naują etapą turi susikurti pats. Privalau juo gyventi, nes jeigu aš ir toliau virsiu tose pačiose sultyse, aš tiesiog neprogresuosiu. Trumpam atsikvepi ir keliauji toliau“, – šypteli dainininkė.

Šiemet G. Karaliūnaitės laukia ir dar vienas gyvenimo pokytis – iš namų išsikrausto jos vyresnėlis sūnus.

„Netrukus laukia didelis posūkis – jau kitą savaitę studijuoti išvyksta sūnus. Baigiasi mamytės ir sūnelio naminis gyvenimas, jis išvyksta kurti savo gyvenimo. Liekame mes su dukra dviese“, – pasakoja ji.

Tiesa, šis pokytis nėra vienintelis dainininkės gyvenime – moteris turi begalę planų, kuriuos žada įgyvendinti jau netrukus.

„Kitas etapas yra namo pardavimas. Taip pat jau seniai svajojau apie vokalo studijos įkūrimą, tik anksčiau nedrįsau apie tai kalbėti. Ar tai pavyks, nežinia. Kai tai garsiai pasakai, regis, įsipareigoji tai ir įvykdyti, o gyvenime gali visko nutikti, dažnai daug kas keičiasi procese. Dar noriu vaikams išleisti pasakų knygelę“, – prisipažįsta pašnekovė.

„Daug ką turiu padaryti, bet kol vyksta šis košmaras, nėra laiko. Supratau, kad kai moterims yra apie 40-imt, jos atsiduria savo gyvenimo pike. Jame tu pastebi, kad laikas tiesiog ištirpsta ir tu nieko nespėji. O tiek visko norisi padaryti“, – pasakoja ji.

Gintarė džiaugiasi, kad net ir apėmus niūriam gyvenimo etapui, ji nepraranda vidinės stiprybės siekti naujų iššūkių.

„Tas vidinis varikliukas, matyt, pas mane yra atėjęs kartu su genais, jo jau niekas iš manęs neišmuš, neįmanoma. Gal jau pavasarį ateis mano laikas, norėčiau greičiau, bet taip nebūna. Jau geriau iš lėto, bet užtikrintai“, – tiki G. Karaliūnaitė.

Buvęs mylimasis teisme „griebėsi šiaudo“

DELFI primena, kad praėjusią savaitę M. A. Canuelis Kauno apylinkės teismui pateikė daugiau įrodymų, pasak jo, susijusių su jo ir Gintarės asmeniniais santykiais bei finansais.

„Aš šiame teisme stengiausi kovoti minimaliai ir neteikti įrodymų, kurie kompromituotų Gintarę ir darytų jai gėdą, tačiau dabar matau, kad teismas yra ne mano pusėje, todėl pats atlieku tyrimą ir renku įrodymus, kuriuos pateiksiu teismui“, – dar prieš prasidedant posėdžiui DELFI sakė vyras.

„Ji prieš mane smurtavo tiek fiziškai, tiek taikydama psichologinį spaudimą ir tai aš panaudosiu teisme“, – aiškino M. A. Canuelis.

Vyras taip pat užsiminė, kad nuo bylos nori nušalinti bylai vadovaujančią teisėją, mat ši, anot jo, yra šališka ir stoja į G. Karaliūnaitės pusę.

„Matau, kad šis teismas yra prieš mane ir gina Gintarę. Nemanau, kad taip turėtų būti, todėl noriu, kad šiai bylai vadovautų kitas teisėjas“, – sakė kanadietis.

Civilinėje byloje, pateikus naujų įrodymų, susijusių su byla, teisiškai tokia procedūra yra įmanoma. Visgi, teismas atmetė visus M. A. Canuelio bandymus pratęsti bylą.

Gintarė Karaliūnaitė ir Marcas Andre Canuelis

Pati G. Karaliūnaitė tokius buvusio mylimojo žodžius sutiko su šypsena.

„Bet ką, ką pasakysiu apie jį, atrodys kaip šaipymasis. Teismas netenkino nei vieno jo prašymo, aš atvirai pasakysiu, praktiškai neskaičiau nieko, ką jis pateikė teismui, nes kai pamačiau eilutę, kurioje parašyta „ragana“, ties ta vieta supratau, kad viskas“, – kalbėjo moteris.

G. Karaliūnaitė sako, kad M. A. Canuelis prieš metus atvykęs į Lietuvą užsibrėžė tikslą ją sužlugdyti.

„Jis įsivaizdavo, kad atims vaiką, namus, sugriaus mano verslą ir dabar, kai viskas sugriuvo kaip kortų namelis, jis pamatė, kad nieko panašaus nepavyks padaryti, todėl griebėsi šiaudo. Dabar, manau, kad jis dar bandys eiti per žiniasklaidos priemones ir aiškinti, kaip jį čia skriaudžia“, – kanadiečio ketinimus spėliojo moteris.

Dainininkė teigia, kad su dukra M. A. Canueliui bendrauti nedraudžia, tačiau vyras jau penkis mėnesius savo vaikui nesuteikia jokios finansinės paramos.

„Aš jam leidžiu matytis su dukra, bet pati noriu būti kuo toliau nuo to žmogaus ir laikyti jį per atstumą. Ir tegul net negalvoja, kad naudodamasis dukra kažkaip arčiau prieis prie manęs. Kurį laiką jis buvo apsiraminęs, net prašė, kad grįžtume prie taikios sutarties, tačiau norėjo, kad atleisčiau nuo vaiko išlaikymo, tačiau aš to padaryti negaliu. Tada pradėjo šantažuoti ir per visą šį laiką jau yra susikaupusi skola už dukros išlaikymą“, – pasakojo moteris.

Nuo idilės iki grasinimų susidoroti

Žinomos moters ir karštakošio kanadiečio bendrame gyvenime ir skyrybose netrūko muilo operą primenančių scenarijų, tačiau, deja, laimingos pabaigos buvę sutuoktiniai nesulaukė.

Gintarė Karaliūnaitė su Marcu-André Canueliu

2013 m. susižadėjusi, o vėliau slapta susituokusi pora neslėpė savo jausmų socialiniuose tinkluose. Po vestuvių M. Andre Canuelis savo „Facebook“ anketoje rašė: „Pagaliau radau tą vienintelę, kurios svajonės, gyvenimo ambicijos, noras keliauti ir daryti gerus darbus sutampa su manosiomis. Ji mane verčia jaustis Dievu ir aš užtikrinsiu, kad ji jaustųsi su manim kaip tikra karalienė.“

Gintarė, savo ruožtu, taip pat rodė neišblėstančią meilę savo sutuoktiniui. Dvejas skyrybas prieš tai išgyvenusi moteris, atrodė, pagaliau sutiko savo išrinktąjį.

2014 m. Gintarei ir Marco gimė dukrelė Sofia. Vyras ir toliau lepino savo išrinktąją, dovanojo jai brangiausias dovanas ir tiesiog mėgavosi šeimyniniu gyvenimu. Tačiau tokia idilė truko neilgai.

Praėjus metams po dukters gimimo Marcas paliko Lietuvą ir išskrido į gimtąją Kanadą. Tada vyras savo socialinio tinklo platformoje rašė apie tai, kaip Gintarė iš jo nori atimti dukrą, kaltino draugus apgaudinėjimu bei teigė išgyvenantis sunkiausią gyvenimo etapą.

Pati atlikėja savo byrančią santuoką aiškino pinigų nepasidalinimu, nuolatiniais barniais ir nesutarimais, tačiau vėliau atsitvėrė tylos siena.

Po to, kai 2018 m. į Lietuvą grįžęs Marco sukėlė tikrą siaubą Gintarės gimtinėje – bandė įsibrauti į namus, priešinosi policijos pareigūnams, o vėliau sulaikytas ir pristatytas į policijos komisariatą toliau siautėjo, ilgai tylėjusi atlikėja nusprendė paviešinti savo bendro gyvenimo su kanadiečius užkulisius.

Televizijos laidoje dainininkė atvirai pasako apie patirtą smurtą, judviejų vaikelio netektį, grasinimus susidoroti bei atimti ir į Kanadą išsivežti dukrelę Sofią. Tada moteris sakė, kad gyvena siaube ir baiminasi dėl savo šeimos gerovės.

Marco tokius kaltinimus kategoriškai neigė, tačiau pripažino, kad tada policijos komisariate elgėsi neadekvačiai, tačiau savo veiksmus aiškino temperamentingu krauju.

Kaltinimai liejosi per kraštus

2018 m. vasarį prasidėjo teisiniai procesai kanadiečio ir atlikėjos santuokai nutraukti. Visos bylos metu Marco savo dukros motiną kaltino įvairiausias dalykais – nuo mokesčių slėpimo iki pakrikusios psichikos.

Gintarė, kaip ir praeityje, nuo komentarų susilaikė, tačiau neištvėrusi pastovaus buvusio sutuoktinio, kaip pati sako, melo, nusprendė netylėti.

Moteris pasakojo, kad visos Marco istorijos yra sugalvotos vien tam, kad sulauktų palaikymo iš visuomenės bei, galbūt, palankesnio teismo sprendimo, o psichologinių problemų turi pats kanadietis.

Gintarė, išgyvenusi jau trečiąsias skyrybas, sako pradėsianti naują gyvenimo etapą. Kol dėl savo ir šeimos garbės kovojo teisme, moteris buvo sustabdžiusi muzikinę karjerą, tačiau dabar, kaip teigia atlikėja, po truputį grįžtą į sceną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)