„Reikšmės kažkokios nėra. Tiesiog bijūnai ir dvi havajietiškos gėlės. Ir nors tam tikrose vietose, skaudėjo, bet buvo pakenčiama“, – Raimondo Miškinio darbu džiaugėsi Sofio.

Grožio meistrė prasitarė, jog vyrui ši nauja tatuiruotė patiko, tačiau jis nedaugžodžiavo. Tiek jam, tiek ir Sofio tatuiruotės jau seniai ne naujiena. Asmeniniu treneriu dirbantis Dominykas Niūniava savo kūną jau papuošė įspūdingo dydžio tatuiruotėmis.

Sofio Gelašvili-Niūniavė

„Tikrai manau, kad jau pakankamai tų tatuiruočių turiu. Ši man labai patinka ir puikiai papuošia. Likau labai patenkinta tuo, kaip pavyko viską įgyvendinti“, – pasakojo gražuolė.

Dar balandį ji savo tatuiruočių kolekciją Sofio papildė rausva širdele ir žvaigždute bei juodu užrašu „agape" ant savo dešinės rankos pirštų.

„Agape simbolizuoja meilę, įsipareigojimą ir ištikimybę, o širdutė su žvaigždute – tiesiog papildomi, tačiau man svarbūs simboliai", - reikšmę tuomet atskleidė ji.

Sofio pasakojo, kad baimės ar skausmo ji beveik nejuto, mat veikiausiai jau įprato – tai aštuntoji jos tatuiruotė.

Kitos tatuiruotės puošia Sofio dilbį, čiurną ir šoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)