Išskirtinai moteriško renginio nepraleido ir šiuo metu skyrybų procesą su vyru Sigitu Martinavičiumi išgyvenanti Natalija Martinavičienė. Sunkus etapas verslininkei nesutrukdė mėgautis vėlyvais pusryčiais, kuriuose žinoma moteris nestokojo šypsenos.

„Metas tikrai nėra vienas iš lengviausių. Pastaruoju metu turiu nemažai iššūkių, su kuriais dar neteko susidurti niekada gyvenime. Nors ir skiriuosi jau antrąjį kartą, anksčiau taip nebuvo. Tiesą pasakius, tokios situacijos nė neįsivaizdavau. Maniau, kad gyvenu su gana normaliu žmogumi, o šiandieną galiu pasakyti tik tiek, kad vyrą pažinsi tik skyrybų procese“, – DELFI sakė ji.

Anot verslininkės, tik šiuo sunkiu periodu jos vis dar oficialus vyras Sigitas parodė savo tikrąjį veidą.

„Atsižvelgiant į mane, kaip į jo vaikų motiną, kuri pagimdė ir iki šiol augina mudviejų vaikus, kuomet buvo kartu kurta ir dirbta 13 metų, rūpinausi juo ir mūsų namais, mane stebina jo dabartinis elgesys. Jis man pasirodė labai netikėtas ir keistas. Pagarbos buvo labai mažai, už akių man bandoma pakenkti, versle patiriu spaudimą, o tai tikrai stebina“, – pasakoja moteris.

Ketvirtadienį vis dar oficialus Natalijos vyras S. Martinavičius socialiniame tinkle pasidalino nuotrauka, kurioje jis ir jo nauja mylimoji Edita pasipuošė identiškomis tatuiruotėmis su ateities data – 2018-ųjų lapkričio 16-oji bei jųdviejų pirmomis vardų raidėmis. Imta šnabždėtis, kad šie skaičiai gali simbolizuoti būsimas jųdviejų vestuves ar kitą svarbią progą. Tiesa, pati Natalija tikina nesidominti Sigito asmeniniu gyvenimu.

Sigitas Martinavičius su širdies drauge Edita

„Tiesą sakant, į tai nereaguoju. Nebevertinu jo kaip savo vyro, o po kai kurių poelgių apskritai nebelaikau jo vyru, tad manęs tikrai neskaudina tai. Į viską žiūriu gana ramiai. Neskaudina nei nuotraukos, nei skambučiai, nei ką jo draugė parašo, o būna visko“, – teigia pašnekovė.

Natalijos, kaip teigia ji pati, nepaveikė ir S. Martinavičiaus bei jo mylimosios tatuiruotės.

„Man dar net neteko jų matyti. Tiesa, šiandien šiame renginyje vis girdžiu viso to nuogirdas. Nieko šia tema pakomentuoti negaliu, nes nieko nežinau“, – šypteli ji.

Paklausta, ar bent numano, koks įvykis slepiasi po šia ištatuiruota data – gal būsimos vestuvės, Natalija nusijuokia: „Gal vestuvės, o gal vaiko gimimas. Pati nieko nespėlioju, tiesiog dabar tokios kalbos vyksta. Tiesa, mane nustebino tik tai, kad šis žmogus visada buvo prieš tatuiruotes. Tačiau tai yra jo asmeninis gyvenimas, kuris manęs neliečia“.

Kol kas S. Martinavičius nėra išsiskyręs su savo žmona Natalija. Skirtingais keliais sukančiai porai išsiskirti gražiuoju, regis, nepavyks. Dar balandžio mėnesį buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl galimo smurto prieš sutuoktinę artimoje aplinkoje. Tą naujienų portalui DELFI patvirtino ir pati N. Martinavičienė.

Pasiteiravus, ar šiuo metu ji palaiko ryšį su vis dar oficialiu savo vyru, Natalija teigia, kad dėl jam paskirtos kardomosios priemonės, tai daryti yra vengiama. „Jam yra paskirta kardomoji priemonė su manimi nebendrauti ir prie manęs nesiartinti. Šiuo metu vyksta tyrimas, įrodymų (dėl smurto) daugėja, viskas yra procese“.

Tiesa, metamus smurto kaltinimus žmonos atžvilgiu S. Martinavičius jau anksčiau įvertino kaip bandymą skyrybų metu gauti didesnę turto dalį. Į tokias savo vyro kalbas Natalija reaguoja su šypsena.

„Pagal jo poelgius, jis prieštarauja pats sau. Jis slėpė turtą, perleisdamas jo dalis tretiesiems asmenims – jis daro šiuos veiksmus, tad man yra keistas šis jo kaltinimas, nes būtent tai daro jis pats, elgdamasis nesąžiningai“, – teigia pašnekovė.

Sigitas žiniasklaidoje buvo užsiminęs ir apie neva buvusius ar esamus Natalijos meilužius, širdies draugus, kurie galėjo pakenkti jųdviejų santuokai. To verslininkė plačiai komentuoti nenori, mieliau siūlo pažvelgti į dabartinę situaciją.

„Tai yra žmogaus pozicija, kurios daug komentuoti nenoriu. Tačiau faktai rodo, kad tai jis jau seniai gyvena su kita moterimi ir planuoja kažkokius ateities įvykius su nauja meile“, – sako ji.

Žinią apie tai, kad Martinavičiai išgyvena santykių krizę socialinėje erdvėje pranešė pati Natalija, kuomet pasidalino savo vyro akimirka. Joje buvo užfiksuotas romantiškas vakaras žvakių šviesoje, kurį Sigitas leido ne su savo žmona, o su nauja meile Edita.

„Aš visai netikėtai pasidalinau jųdviejų nuotrauka, nes žmonės man pradėjo rašyti, ar tą vakarą jis leidžia su manimi, ar ne. Kadangi susiklostė tokia situacija, kad ten buvau ne aš, ta žmonių reakcija mane išprovokavo. Tiesa, nesitikėjau tokios bangos, kurią gavau, nes tai buvo pranešimas pažįstamiems“, – pasakoja N. Martinavičienė.

Verslininkė pabrėžia, kad tokio dėmesio dėl skyrybų ji tikrai nesitikėjo, tad komentuoti visa tai jai norisi kuo mažiau dėl kelių dalykų.

„Pirmiausiai dėl to, kad vyksta skyrybų procesas, tyrimai ir, žinoma, paties Sigito nenoriu juodinti ar kažkaip pradėti žodžių karą tarpusavyje. Taip pat nuo viso to noriu apsaugoti savo vaikus“, – teigia ji.

Paklausta, ar jau laukia, kada pasibaigs šis skyrybų procesas, Natalija neslepia, kad visa tai gali užtrukti.

„Kadangi taikos nenusimato, viskas, tikėtina, užtruks. Bet lauksiu, kitos išeities neturiu. Turiu būti linksma mama, rūpintis vaikais, todėl neturiu teisės nuleisti rankų ir sėdėti kamputyje verkiant – turiu rodyti pavyzdį vaikams“, – šypteli ji ir priduria, kad su vaikais Sigitui ji matytis tikrai nedraudžia.

Pasitaiko, kad sunkų gyvenimo etapą išgyvenančios moterys imasi drastiškai keisti savo išvaizdą, veiklą ar darbus, tačiau Natalija to daryti neketina.

„Išvaizda savo esu patenkinta, tikrai jos keisti neketinu. Plaukų nedažysiu nei raudonai, nei mėlynai. Tiesa, darbuose tikrai turiu planų, deja, kol kas esu sukaustyta vykstančių skyrybų proceso. Taip pat dėmesį skiriu savo vaikams, kuriuos reikia suruošti į mokyklą“, – pasakoja moteris.

Natalija tikina, kad nors santuoka byra, ji stengiasi išlikti pozityvi – dėl šios priežasties verslininkė atvyko ir į šį renginį.

„Aš turiu gyventi toliau. Turiu tai daryti, nepaisant to, kad man būna liūdnų dienų, nutinka blogų dalykų. Aš tiesiog privalau gyventi. Stiprybės man suteikia vaikai, dėl kurių negaliu pasiduoti. Kita vertus, nesu kalta dabartinėje situacijoje, todėl manęs palaužtos, sugniuždytos niekas nepamatys“, – ryžtingai sako N. Martinavičienė.

Verslininkė ir jos vyras S. Martinavičius skyrybų procesą pradėjo po 13 metų buvimo kartu. Abiems ši santuoka yra antroji. Sutuoktiniai augina du vaikus.

Moteriškų pusryčių tai pat nepraleido Rūta Mikelkevičiūtė, Giedrė Talmantienė, Rūta Lapė, Eglė Kernagytė, Kristina Kaikarienė, Gintarė Karaliūnaitė, Karolina Liukaitytė, Indrė Stonkuvienė, Viktorija Jakučinskaitė, Natalija Bunkė, Simona Starkutė, Daiva Tamošiūnaitė, Jurga Baltrukonytė ir kt.

Susirinkusios viešnios renginyje mėgavosi pyragaičiais, juoko joga bei veido mankšta ir kūnui, ir sielai.

Moteriško renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)