Didžiausia kada nors grupės koncertuose stovėjusi scena, unikalios vaizdo projekcijos, puikus garsas ir E.Dragūno charizma – tai sudėtinės dalys, kurios kaskart garantuoja geriausią šou SEL koncertuose, rašoma pranešime spaudai.

„Esu laimingas. Tą sakau labai aiškiai, garsiai ir nuoširdžiai“, - po kelias valandas trukusio pasirodymo, vos nulipęs nuo scenos sakė Egidijus.

Beje, gerbėjus savo netikėtu vizitu pradžiugino ir Donatas Montvydas-Donny Montell, kartu su E.Dragūnu atlikęs hitą „Nieko verta“.

Koncerto Vilniuje susirinko pamatyti ne tik 14 tūkstančių gerbėjų, bet ir gausybė Lietuvos pramogų, sporto ir politikos pasaulio įžymybių.

Renginyje šėlo Jonas Valančiūnas, Asta Stašaitytė-Masalskienė, Simona Starkutė, Solveiga Mykolaitytė, Gintarė Gurevičiūtė, Emilis Vėlyvis, Natalija Bunkė, Ingrida Martinkėnaitė, Katažina Zvonkuvienė, Liepa Norkevičienė, Karolina Meschino, Milita ir Silvija Daikerytės, Monika Šalčiūtė, Vita Pliadytė-Jakutienė, Inga Stumbrienė, Monika Šedžiuvienė, Edvardas Žičkus, Vaida Genytė, Ignas Barysas ir daugelis kitų.

Koncerto metu E.Dragūnas aktyviai bendravo su publika, ragino susirinkusius pabaigti vasarą audringai ir garsiai. Vos keli Egidijaus žodžiai – ir visa minia dainavo bei linksminosi kartu.

„Po dviejų metų Vingio parkas, taip? – užuominą apie savo svajonę surengti dar didesnį šou gerbėjams užsiminė E.Dragūnas ir sukėlė euforiją.

VIP sektoriaus nuotraukos:

Koncerto akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (234)