Iškilmingas renginys jau tradiciškai skambėjo kartu su sezono atidarymo koncertu, kuriame buvo pristatyti svarbiausi nauji nacionalinio transliuotojo projektai ir žmonės, įkvėpę naujajam sezonui, kurio šūkis – „Renkamės iššūkius“.

LRT žiūrovams ir vakaro svečiams studijoje koncertą dovanojo grupė „Colours of Bubbles“, Jurga ir Šv. Kristoforo kamerinis orkestras, diriguojamas Modesto Barkausko.

Paskutinę vasaros dieną pasilinksminti smagioje šventėje progos nepraleido dešimtys pramogų, verslo ir politikos atstovų. Svečių gausoje bene labiausiai spindėjo TV laidų vedėja ir kulinarė Beata Nicholson, kuri kartu su vyru šiuo metu laukia netrukus gimsiančio ketvirtojo vaikelio.

Šventiško renginio nepraleido ir Juozas Statkevičius, Edita Mildažytė, Saulius Urbonavičius-Samas, Oskaras Koršunovas, Liepa Mondeikaitė-Norkevičienė, Martynas Tyla, Neringa Zeleniūtė, Visvaldas Matijošaitis, Antanas Guoga, Donatas Montvydas bei kt.

Renginio metu susirinkusią publiką sveikino ir LRT generalinė direktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė.

„Džiaugiuosi, kad naująjį sezoną pradėjome puikiu iššūkiu – mums pavyko įgyvendinti ambicingą sumanymą – nenutrūkstamą 100 valandų Lietuvai transliaciją per visas tris LRT platformas. Išėjome iš savo patogių studijų į miesto aikštę, akis į akį susitikti su savo žiūrovais, klausytojais ir skaitytojais ir ši patirtis buvo vertinga visiems. Noriu padėkoti šauniai LRT komandai, kuri pati sumanė ir nepriekaištingai įgyvendino šį nenutrūkstantį projektą“, – renginio metu sakė M. Garbačiauskaitė-Budrienė.

„Ačiū, kad esate mūsų pokyčių dalis, kad esate su LRT“, – dėkojo generalinė direktorė.

LRT naujojo sezono pristatymo akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)