„Man dar iki šiol baisu eiti į renginius. Justinas žino, kaip man visa tai yra nejauku. Žinoma, jei jis būtų visą laiką šalia – viskas būtų kitaip, tačiau šiuo atveju – jis dirba eteryje, o aš lūkuriuoju jo vakarėlyje. Žinoma, dabar jaučiuosi šiek tiek drąsiau. Manau, kad gyvenant su žmogumi, kuris tiesiog gyvena televizija, tu nori nenori pati kažko išmoksti, tampi laisvesnė. Jis man daro įtaką. Tikiuosi, kad jis mūsų santykiuose taip pat kažko išmoksta iš manęs“, – šypteli ji.

Paklausta, ar dar pamena, kaip jautėsi tą lemtingąjį vakarą prieš dvejus metus, kuomet jųdviejų viešo pasirodymo laukė daugelis susirinkusių svečių, Greta nusijuokia.

„Iš to jaudulio nieko neatsiminiau. Atrodė, kad atėjau į tą renginį ir grįžau namo. Man drebėjo viskas kūnas, rankos ir kojos. Tiesą sakant, ir šiandien dreba, mažai kas keičiasi. Jaudulys išlieka. Nesijaučiu savo vėžėse, bet aš esu su Justinu, tad viskas yra gerai“, – DELFI pasakoja modelis.

Ilgą laiką J. Jankevičiaus mylimoji buvo pristatoma kaip tituluota gražuolė. Konkurse „Mis Lietuva 2012“ Greta tapo pirmąja vicemis, yra iškovojusi „Mis Šiaulių krašto“ karūną bei bandė laimę konkurse „Mis Visata 2012“. Tiesa, šiandien Greta toli nuo grožio industrijos nepabėgo – dabar ji kartu su „Make up lovers“ komanda užsiima makiažo seminarų ir renginių organizavimu.

„Kadangi pati praeityje ėjau į grožio konkursus, dabar iki šiol jaučiu artumą šiai sričiai. Viskas grįžo savaime“, – sako ji.

Jokia paslaptis, kad ji ir Justinas nėra dažni svečiai pramogų pasaulio vakarėliuose ar renginiuose, tad juos išvysti kartu – gana reta proga.

„Nesistengiame būtent kartu eiti į renginius, o kam? Mes vienas kitą matome gana dažnai. Esame labiau linkę laiką leisti dviese, nei eiti į viešumą. Toks yra mūsų pasirinkimas“, – dėsto pašnekovė.

Paklausta, kad galbūt tai ir yra judviejų tvirtų santykių paslaptis, Greta to tvirtinti neskuba.

„Galbūt. Bet tas sėkmės receptas kiekvienoje šeimoje yra vis kitoks. Sakoma, kad nėra namų be dūmų, o kaip su jais tu sugebi tvarkytis – čia jau vidinis reikalas“, – toliau paslaptinga išlieka ji.

Kalbėdama apie Justiną jo mylimoji interviu metu ne kartą paminėjo, kad jis jai yra tikras šeimos narys.

„Kartu esame ne pirmą mėnesį ir ne pirmus metus, tad taip – jis man kaip šeimos narys. Tai išėjo savaime, kartu su juo minime šventes, o juk tokias progas įprastai sutinki tik su šeima“, – šypteli komiko širdies draugė.

Nepaisant to, Greta pripažįsta, kad kaip ir kiekvienoje poroje, jiems pasitaiko pykčių. Tiesa, jie niekada nebūna rimti.

„Būna, kad Justinas pyksta ant manęs, kuomet aš kažką pamirštu arba aš ant jo pykstu, jei jis elgiasi panašiai. Tai menkniekiai, kurie buityje pasitaiko visiems. Juk gali supykti ir dėl nesudėtų indų į indaplovę – viskas priklauso nuo tos situacijos ir esamos nuotaikos tą minutę. Jei ryte atsikelsi su prasta nuotaika, pyktis gali užklupti dėl bet ko. O rimtų pykčių mūsų namuose negalėčiau išskirti“, – pasakoja ji.

Pasiteiravus, ar gyvenant su žinomu partneriu jos kasdienybėje pasitaiko iššūkių, Greta neslepia, kad būna visko, tačiau labiausiai ji išskiria neigiamus žmonių komentarus socialinėje erdvėje.

„Tai labiau vyko mūsų draugystės pradžioje. Dabar viskas aprimo. Mes patys į viešumą einame retai, tad ir tų komentarų nėra daug. Iš pradžių man buvo labai skaudu skaityti juos, aš domėjausi, ką žmonės apie mane rašo. Gal tai buvo kvaila, nežinau. Tačiau Justinas mane išmokė, kad komentarai yra gerai. Anot jo, juos reikia skaityti ir reikia suprasti, kas juos ir kokiu tikslu rašo. Viskas yra labai paprasta, jeigu tu tai sugebi ir juos atlaikai. Tikiu, kad komentaruose galima rasti ir šiek tiek tiesos. Nepaisant to, ne veltui yra sakoma, kad visiems įtikti neįmanoma“ – teigia ji.

Anot Gretos, Justinas iki šiol su didžiausiu malonumu skaito komentarus apie save ar jų porą.

„Justinas labai mėgta skaityti komentarus, tai yra jo varikliukas. Jis – komikas, TV laidų vedėjas, tad jo darbas yra pažinti žmones, juos analizuoti. O komentarų skaitymas gali būti vienas iš padedančių dalykų to pasiekti. Tiesa, Justinas norėtų, kad aš jų neskaityčiau, nes tada man būtų lengviau. Jis laikosi nuomonės, kad, jeigu jau skaitai, susitaikyk su tuo ir priimk tai“, – sako Greta.

Be neigiamos žmonių nuomonės J. Jankevičiaus mylimajai dažnai tenka susitaikyti ir su tuo, kad jos širdies draugas gali dirbti iki vėlyvo vakaro. Tiesa, tokiomis dienomis jų draugystę kursto romantiška tradicija – neiti miegoti, kol negrįžo antroji pusė.

„Galiausiai susitaikai su tuo, kad jis gali grįžti ir naktį. Tiesa, tikrai nemanau, kad moterys, kurios gyvena kartu su sunkiai dirbančiais verslininkais neišgyvena to paties. Tikiu, kad poros susiduria su panašiais sunkumais. Aš visada jo laukiu namuose. Pas mus ši tradicija atsirado nuo pat draugystės pradžios – mes vienas kito namuose labai laukiame. Žinoma, būna, kad kartais užmiegu, tačiau man smagu žinoti, kad grįžęs namo jis ras mane ir jo laukiantį Čiupkų (šuns vardas – DELFI). Tikiu, kad nuo tokios minties jis dar labiau nori grįžti į namus“, – šypsosi pašnekovė.

Paklausta, ar tokios bei panašios situacijos santykiuose reikalauja didesnio pasitikėjimo vienas kitu, Greta neabejoja, kad tai yra viena svarbiausių sudėtinių dalių poros santykiuose.

„Jeigu nėra pasitikėjimo, jokių santykių net negali būti. Tai gana paprasta. Mums tai pavyksta savaime. Juk jei nepasitikėsi savo žmogumi, gyventi kartu bus neįmanoma – lauks nuolatiniai pykčiai, tikrinimas, o tai nebūtų gyvenimas“, – įsitikinusi ji.

Pasiteiravus, ar jiedu namuose pasikalba apie bendrą ateitį, Greta surimtėja – santuoka ar vaikų tema skirta tik jiems patiems.

„Ką tik šunį įsigijome! Ar žinote, kaip sunku jį išlaikyti? Maitinti, auklėti, vežioti... Kokie dar kiti žingsniai?“ – nusijuokia ji ir priduria, kad artimiausi jos ir Justino planai – kelionės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)