Ketvirtadienį TV3 televizija Kalnų parke švenčia 25-uosius televizijos gyvavimo metus. Į uždarą VIP vakarėlį susirinko dešimtys pramogų, politikos ir verslo garsenybių. Šio smagaus vakarėlio nepraleido ir aktorė Ineta Stasiulytė bei šokėjas Deividas Meškauskas.

Netrukus kūdikio susilauksianti pora nestokojo geros nuotaikos ir raudonuoju kilimu ėjo nešini miela dovanėle – stikliniu indeliu su rankenėle, kurį puošė užrašas apie meilę. Kaip jiedu pasakojo DELFI, būtent tokiomis emocijomis jie gyvena šiomis akimirkomis.

Paklausti, ar jau spėjo apsiprasti su mintimi, kad netrukus jie taps tėvais, Ineta suskubo atsakyti: „Man jau aišku“. Tiesa, Deividą aplanko kiek kitokios mintys: „Aš dar ne. Dar trūksta maždaug 20%. Kai jau bus faktas, tada“, – šyptelėjo jis.

Kol kas pora, kaip ir anksčiau, atskleisti vaikelio lytį ir būsimą vardą nepanoro.

„Jau turime vardą, tik kol kas nesakysime. Norisi šiek tiek privatumo. Tai – labai intymūs dalykai“, – sakė būsimi tėvai.

Jau paskutines nėštumo akimirkas skaičiuojanti Ineta patikino, kad šis laikotarpis jai netapo didžiuliu iššūkiu.

„Jautresnė tapau nebent per pastarąją pilnatį. Laukiau, kada man tą stogą nuraus, bet nieko nebuvo. Porą kartų pablioviau pasikūkčiodama ir viskas“, – nusijuokė ji.

Iš praėjusių santykių aktorė augina dukrelę Upę. Paklausta, ar įmanoma lyginti praėjusį ir dabartinį nėštumą, Ineta tikina, kad praėjo jau gana ilgas laiko tarpas, tad atsiminti ankstesnes emocijas sunku.

„Tai buvo prieš 13-ika metų. Dabar viskas vėl iš naujo, viskas kitaip“, – šypteli pašnekovė.

Tiek Inetai, tiek Deividui būsimas vaikelis yra labai laukiamas ir mylimas, tačiau abu sutinka, kad šeimos pagausėjimo dažnai nesuplanuosi – viskas priklauso nuo aukštesnių galių.

„Čia jau sandėris ir dokumentai pildomi su Dievu, nes be jo palaiminimo nė vienas vaikas į šį pasaulį neateina“, – tiki I. Stasiulytė.

TV3 25-ojo gimtadienio akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)