„Visą vasarą buvau paskyręs bendravimui su šeima ir atostogoms. Paskutinį kartą socialinėje erdvėje aktyvus buvau tik gegužės mėnesį, tad per visą vasarą prikaupiau nuotraukų ir daug įspūdžių, kuriais po truputį dalinuosi“, – DELFI sakė TV laidų vedėjas.

Kristupas pripažįsta, kad nors ir buvo atsiribojęs nuo interneto, įamžinti pačias maloniausias akimirkas su šeima jis suspėjo ir labai norėjo.

„Visą vasarą telefonas buvo po ranka, tad užfiksavau tikrai daug nuotraukų. Buvome pasinėrę į santykius su vaikais, mėgavomės atostogomis. Dabar, kuomet jau po truputį ateina rudens sezonas, grįžta darbymetis, o pats automatiškai grįžti į ritmą, vis randu laisvą minutę, kuomet galiu pasidalinti vasaros įspūdžiais“, – džiaugiasi jis.

Krivickų šeima

Nors per pastarąjį mėnesį K. Krivicko feisbuko bičiuliai galėjo išvysti bent 50 naujų nuotraukų, daugiausiai internautų dėmesio susilaukė naujausi kadrai, kuriuose įamžinta jo žmona Jurgita. Keturių vaikų mama vyrui pozavo jūros fone ir vilkėjo dviejų dalių maudymosi kostiumėlį.

„Mano pupa. Sulig kiekvienu mūsų vaiku – vis gražesnė“, – socialinėje erdvėje savo mylimąją gyrė K. Krivickas. Vyras pripažįsta, kad dalintis tokiomis akimirkomis jam norisi ir dėl fakto, kad jis yra žinomas veidas.

„Tai yra tik maža dalis mano gyvenimo. Visu tuo dalinuosi tam, kad žmonės bent akies krašteliu galėtų pamatyti, kad mylėti savo gyvenimo moterį, vaikų mamą ir to neslėpti yra normalu. Tai – gražu ir įprasta. Tai tarsi gero pavyzdžio rodymas“, – džiaugiasi pašnekovas.

Vyras neslepia, kad šis ir kiti panašūs vieši romantiški gestai yra adresuoti ir jo žmonai, norint jai skirti komplimentą.

„Visa tai tuo pačiu paglosto širdį ir Jurgitai. Namuose aš ją taip pat giriu, sakau gražius dalykus, gal net šimtą kartų daugiau. Tada viskas vyksta dar gražiau ir intymiau. Tačiau viešas prisipažinimas irgi yra labai svarbus. Jis paglosto širdį, moterišką savimeilę. Man tai daryti lengva, tai darau iš širdies, viskas išeina organiškai. Juo labiau, kad šiemet skaičiuojame jau 15 metus, kuomet esame kartu“, – šypsosi prodiuseris.

Kristupas tikina, kad jo žmona galėtų tapti pavyzdžiu kitoms moterims, norint įtikinti, kad keturių vaikų mama gali būti labai daili.

„Tebūnie moterims tai būna tikras pavyzdys. Juk būna, žmonės sako, kad moterys neva vengia rodyti savo kūną po gimdymo. Va, jums pavyzdys, kaip puikiai ir patraukliai atrodo keturių vaikų mama. Sakyčiau, kad mano žmona dabar tik dar labiau švyti. Ji turi kuo didžiuotis, ji turi prasmę savyje ir gyvenimišką vertę“, – komplimentus žmonai žarsto jis.

Jurgita Krivickienė

Anot Kristupo, džiaugtis laime garsiai nėra nieko blogo – tai jo gyvenimo dalis. Jis pasakoja besijaučiantis šiek tiek įpareigotas būti atviru su savo sekėjais, mat darbo televizijoje metu jis dažnai atsiranda kitoje barikados pusėje, kuomet pats turi kalbinti kitus žinomus veidus apie jų privatų gyvenimą.

„Esame laimingi. Esu laimingas vyras, ji – laiminga žmona, o mes kartu – laimingi tėvai. Mes tuo džiaugiamės, mėgaujamės ir didžiuojamės. Visu tuo dalindamiesi, mes žmonėms leidžiame pamatyti mažą dalelę mūsų bendro šeimos gyvenimo, išvysti mūsų akimirkas, būsenas, emocijas. Kiek esu viešas, kiek kalbinu kitus žmones, manau, kad pasidalinti tuo su kitais pačiam yra sąžininga“, – prisipažįsta jis.

„Gera parodyti, kad gražiai gyventi, skirti laiko vaikams, mylimai moteriai ir to neslėpti yra gerai. Tai savotiška socialinė misija, norint skatinti kurti didesnes šeimas“, – pridūrė K. Krivickas.

Daugelis nuotraukų, kuriose pozuoja šešių asmenų Krivickų šeima yra užfiksuotos Lietuvos pajūryje. Kaip sako pasaulį išmaišęs Kristupas, gimtinė – geriausia vieta atostogoms.

„Į Nidą kelionė buvo suplanuota rugpjūtį, tačiau vasara buvo tokia tobula, kad pasvarstėme, jog Lietuvos pajūrį reikia aplankyti anksčiau. Taip liepos mėnesį nuvažiavome į Palangą. Čia apsilankėme pirmą kartą per 15 buvimo kartu metų. Nieko už lietuvišką pajūrį pasaulyje, kuomet yra tokia tobula vasara, lietuviams nėra nieko geriau. Aš visada renkuosi Lietuvą, nors esu apkeliavęs visą pasaulį – nuo Šiaurės ašigalio iki karščiausių Afrikos šalių, Maldyvų, Japonijos, Indijos ir visos Europos. Jeigu praktiškai žiūrėtume, Lietuva yra sveika ir saugi aplinka. Žinoma, pažinti šalis yra labai sveika ir naudinga, bet gimtinė atostogoms yra geriausia. Čia neperkaisi, čia nerasi jūros vėžių, gyvačių, aštrių įkaitusių akmenų, chaotiško eismo ar ilgų skrydžių. Visa tai įvertinus, mes turime fantastišką pajūrį“, – DELFI pasakojo TV laidų vedėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (659)