Šv. Mergelės Marijos Ramintojos bažnyčioje kunigas Algirdas Toliatas pakrikštijo metų sulaukusią mažylę Mėtą suteikdamas jai Marijos vardą. Žinomos poros jaunėlės krikšto tėvais tapo Dainės sesuo Raminta ir jos vyras Karolis. Donato brolis Vaidas ir Dainės sesuo Rūta jau yra vyresnėlės Smiltės krikšto tėvai.

„Krikštynas suplanavome kažkaip labai greitai. Pasirinkome datą, kuri visiems tiko, o pati šventė praėjo labai jaukiai. Mums labai patiko, kad koplyčioje buvo tik patys artimiausi žmonės. Kunigas A. Toliatas sukūrė labai jaukią atmosferą“, – pasakojo žinoma moteris.

Po ceremonijos visa šeima ir artimiausi draugai pavakarieniavo. „Mėtai šventė taip pat patiko. Jai besibaigiant netgi tikrino savo balso aidą, kalbino kunigą ir visiems šypsojosi“, – DELFI sakė Dainė.

Primename, kad Dainė ir Donatas susituokė 2006 metais. Pora taip pat augina septynerių dukrelę Smiltę.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)