„Skristi aukštai gražiame Spitfire“ yra taip gracinga ir galinga“, – po šios neeilinės pramogos įspūdžiais dalijosi ji.

Asta taip pat pastebėjo, kad tai tikrai yra patirtis, kurią galima pažymėti prie sąrašo tų, kurias gyvenime yra verta išbandyti.

Moteris neslepia, kad ši patirtis jai paliko didelį įspūdį. Tačiau vargu, ar kiekviena dailiosios lyties atstovė išdrįstų išbandyti tokį išskirtinį skrydį.

Astos mylimasis ir britų verslininkas Glenas Manchesteris domisi aviacija, tad toks lėktuvas jam taip pat nėra naujiena. G. Manchesteris domisi ne viena sritimi ir yra puikiai pažįstamas Vakaruose.

Londone gyvenantis 52-ejų G. Manchesteris nemažai laiko praleidžia ir Surėjaus grafystėje. Užsienio žiniasklaidoje Glenas vadinamas technologijų inovatoriumi. Didžiojoje Britanijoje jis labiausiai žinomas kaip įmonės „Thunderhead" įkūrėjas bei vadovas. Baigęs mokyklą Glenas nusprendė pakeliauti, žinių universitete nebegilino. Po kelerių metų pertraukos pradėjo verslą.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)