Greta DELFI sakė, kad dar vakar šią svarbią jų šeimos sukaktį jie minėjo šeimos rate. Visi kartu jie žiūrėjo vestuvių filmą ir puikiai praleido vakarą besidalindami prisiminimais. Moteris džiaugėsi, kad tuo pačiu artimieji galėjo aplankyti ir judviejų mažylį Eldarą.

Paklausta, ar tokią dieną nesusimąstė apie dar gausesnę šeimą, Greta sakė, kad norėtų ir daugiau vaikų, tačiau kol kas jiems su Aleksandru svarbiausias yra sūnelis.

„Žinoma, kad svajoju apie gausesnę šeimą, tačiau kol kas atsiduodame Eldarui. Kaip sakoma, viskas dar ateityje“, – su šypsena sakė ji.
DELFI priemena, kad kone visą draugystės laiką pora buvo sužadėtiniai. Žiedelį Gretai ant piršto olimpietis Aleksandras užmovė praėjus vos trims mėnesiams nuo draugystės pradžios. Savo šventę pora prisiminė ir praėjus pusmečiui po jos. Žinomai moteriai socialiniame tinkle pasidalijus vaizdo įrašu internautai negailėjo komplimentų.

G. Lebedeva vestuvėms pasirinko dizainerės Agnės Biskytės kurtą baltą suknelę, veidą, prieš žengdama į bažnyčią, dengė baltu nuometu. Rankose spaudė baltų gėlių puokštę: dailiai surištų rožių puokštės viršų puošė keli elegantiški baltų orchidėjų žiedeliai.

„Etapas buvo rimtas, ėjome to link ir eisime toliau", – apie vestuves po ceremonijos žurnalistams kalbėjo Aleksandras. „Jau buvau pamiršęs tą jausmą, bet ryte apėmė toks jausmas, lyg man šiandien būtų varžybos, – šyptelėjo imtynininkas. – Nors kai atėjau į bažnyčią ir pamačiau savo žmoną, nusiraminau." Po santuokos Greta pasirinko vyro pavardę ir tapo Kazakevič.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)