Tiesa, vyrai šia džiugia žinia pasidalijo dar prieš pranešdami namiškiams. Kaip socialiniame tinkle rašė M. Starkus, jis jau pasiruošė riksmui ir spiegimui, nes šuniukas buvo senas jo vaikų prašymas. "Tokia juokinga istorija nutiko. Šuniui aš jau brendau kelis metus. Baisiai didelis spaudimas iš mano merginų buvo juntamas. Pastovus. Kas gi nežino to garsiojo "noriu šuniukoooooo!", bet laikiausi.

Buvau stiprus, ilgai atsimušinėjau kol galų gale pabodo. Baigiau priešintis, nusileidau, pasiryžau ir radau tai, kas tiko. Pažiūrėti prieš mėnesį būsimąjį naują šeimos narį nuvykau su Vytaru. Važiavome darbo reikalais pro šalį Prienų rajone. Tai spėkit... taip, neatlaikė seno kareivio širdis. Buvo vienas laisvas šunelis. Tai kaip ir lemtis. Šiandien parsivežėm. Mano vaikai pamatys tik rytoj. Bus riksmo, spiegimo ir alpėjimo. Nieko nežino. Vis dar mano, kad tėtis niekada nenusileis. Todėl nesugalvokit sugadinti siurprizą, jei kur jas sutiksit", - rašė jis.

Vyrai dar pajuokavo, jog tai bus ne tik staigmena ir džiaugsmas jų žmonoms, vaikams ir V. Radzevičiaus anūkui, tačiau ir nauja keliautojų pamaina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)