„Rimantas Kaukėnas vienintelis Lietuvoje rengia tokius renginius, todėl būtų gėda praleisti atvykus į Lietuvą. Norėjome prisidėti prie jo veiklos ir padėti“, – kalbėjo žinoma pora.

Tiesa, Danielių ir Viktoriją mieste dažniausiai galime pamatyti su mylima dukrele Nicole. Mažylė – dažna tėvų palydovė, tačiau Viktorija su šypsena sakė, kad prižiūrėti mergaitę jiems padeda ir jos mama bei dar viena moteris.

„Tikrai nesu paranojiška motina (juokiasi). Žinau, kad vaikas yra patikimose rankose ir taip mes, tėveliai, galime pabūti dviese“, – sakė V. Siegel.

Nors pastaruoju metu vis dažniau kalbama, jog galbūt žinoma pora ruošiasi vestuvėms, išgirdusi šį klausimą Viktorija nusijuokė: „Čia kol kas tik paslapties klausimėlis ir kol kas nieko neatsakome“, – su šypsena sakė ji.

Ji taip pat užsiminė, kad į Kanus sugrįš jau rugsėjo pradžioje, o šio sugrįžimo metu daugiau laiko skirs judviejų tėvams, giminaičiams ir draugams.

Iš pradžių į Kanus mylimieji išvyko dėl dukrelės, tačiau dabar jie tikri, jog priėmė patį geriausią sprendimą. „Sąlygos ir klimatas yra labai palankūs auginti vaikelį. Taip, ši vasara yra tokia, bet daugiau neprisimename, kada ji dar tokia buvo.

Mes labai džiaugiamės, kad mažoji mus pastūmėjo šiam gyvenimo nuotykiui. Tai buvo labai geras sprendimas ir palaikome ryšį su giminėmis, draugais ir artimaisiais. Čia juk yra mūsų gimtinė. Tačiau ir draugai, ir mamytė aplanko. Juk jos anūkėlė yra ten“, – besišypsodama kalbėjo Viktorija.

Kol kas jie neskuba spręsti, kaip ilgai gyvenimą kurs Kanuose, tačiau, kaip sako Danielius, pirmiausiai reikia peržiemoti, o tuomet jau bus aiškiau.

Net ir gyvendami užsienyje jie sulaukia ir nemažai gerbėjų dėmesio, o Viktorija tapo ir socialinių tinklų žvaigžde. Vien „Instagram“ socialiniame tinkle ją seka beveik 60 tūkstančių internautų. Paklausti, kaip jų gyvenimą keičia žinomumas, jie sakė, kad vis dėlto geriau yra būti nežinomu žmogumi, bet kelio atgal nėra.

„Socialiniuose tinkluose sulaukiu įvairiausių nuomonių, tačiau seniai užsiauginau storą odą. Vos tik susipažinusi su Danieliumi gavau iš jo patarimą, kad bėgant laikui pradėsiu neutraliai į viską reaguoti, kad ir ką man parašytų. Aš tik nusišypsau ir pasijuokiu. Jei žmogus gaišta savo brangų laiką tam, kad parašytų man ką nors įgeliančio, ką tai sako apie jį... Verčiau ką nors gero padarytų“, – samprotavo Viktorija.

Į renginį taip pat atvyko ir Jolanta Blažytė, Rimantas Kaukėnas, Julija Žižė, Kšištofas Lavrinovičius su šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (250)