Jaunavedžius sutuokė ir santuoką palaimino kunigas Algirdas Toliatas. Tiesa, tik nedaugelis žino, jog tai yra atlikėjos Milisandros Radzevičienės brolio vestuvės. Žinoma moteris išdavė, kad ji su broliu ir jo žmona mokėsi vienoje mokykloje.

„Jau trejus metus matau jų gražią šeimą ir tai, kaip jie puoselėja savo santykius. Kaip ir visiems tikintiems ir vertybes turintiems žmonėms, jiems šis žingsnis buvo tvirtas ir teisingas. Neslėpsiu, ši ceremonija mane pravirkdė. Mūsų šeima juk yra kaip kumštis, todėl nenuostabu, kad ši diena yra itin svarbi ir man“, – susijaudinimo neslėpdama sakė ji.

Milisandra taip pat atskleidė, kad ji Valentiną prisimena dar iš mokyklos laikų, nors mokėsi paralelinėse klasėse. Baigus mokyklą ji vis domėdavosi, kaip laikosi bendramokslė, tačiau tik prabėgus kuriam laikui jų keliai ir vėl susikirto bei žinomos moterys tapo vienos šeimos narėmis.

„Jaučiamės fantastiškai. Viskas vyko tarsi pagal planą ir pavyko puikiai“, – po ceremonijos pasakojo laiminga pora, kuri augina ir dvejų metukų amžiaus dukrelę.

Patys jaunieji sakė, kad iki vestuvių buvo pažįstami ketverius metus, o jų gražūs santykiai trunka jau trejus metus.

Porą pasveikinti susirinko patys artimiausi giminės ir bičiuliai, tarp kurių buvo ir verslininkas Marius Gelažnikas, dainininkas ir verslininkas Edmundas Štengeris-Mundis bei žinomas modelis Violeta Repčenkaitė su vyru.

Jaunoji pasirinko vyro pavardę ir tapo Kvaraciejiene. Įsimylėjėlių pora medaus mėnesį praleis Turkijoje, kur jau suplanuota jų poilsinė kelionė.

Vestuvių akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)