Kaip DELFI pasakojo pati Arūnė, dar metų pradžioje prasidėjęs skandalas, kuriame ji buvo minima kaip S. Jasaičio mylimoji Panevėžyje, jai pelnė populiarumą.

„Žmonės dar vis paklausia. Įdomūs juk žmonėms kitų gyvenimai. Jau atrodo, kad vardas Arūnė vienas būtų Lietuvoj, nes žmonės atpažįsta, saloną aplanko. Nors buvo ir pasiūlymų dainuoti, bet tikrai nedainuoju. Toliau dirbu savo srityje. Laiką skirsiu darbui ir vaikams, todėl tikrai nežadu dar eiti ir dainuoti“, – nusijuokė pašnekovė.

A. Dabkė sakė, kad dabar Jasaičiams linki laimės, o pačios gyvenimas toliau teka sena vaga ir širdies jai neskauda. Laiminga ji stengiasi jaustis kasdien, todėl džiaugiasi tuo, ką turi. Guodžia ir gerbėjų žinutės bei palaikymas.

„Nesujaukė mano gyvenimo nei kiek. Dabar gerbėjai aprimo, o prieš tai tikrai daug gaudavau žinučių. Žmonės labai palaikė ir tik viena žinutė buvo pikta. Daugiau tiek moterys, tiek vyrai palaikė. Man visada vyrai gėles siunčia. Ir prieš tai, ir po to“, – pasakojo grožio specialistė.

Arūnė Dabkė/Asmeninio albumo ir Dovilės Orlovos nuotr.

Paklausta, ar dabar turi širdies draugą, moteris pasakojo, jog gėlių jai į grožio saloną vyrai siuntė visuomet. Jų netrūksta ir dabar, kaip ir gerbėjų laiškų, tačiau neatskleidė, ar širdis šiuo metu yra laisva.

Kalbėdama apie S. Jasaitį ir O. Pikul-Jasaitienę ji taip pat iškilo paslaptinga. Klausiama, ar su garsiąja pora nebebendrauja, Arūnė paminėjo tik Oksaną. „Jų gyvenimo nekomentuoju. Bent jau (su) Oksana tikrai ne. Nebe. Visokių žinučių gaudavo. Viskas dabar nurimo“, – kalbėjo skandalo sūkuryje atsidūrusi panevėžietė.

DELFI primena, kad žinomos poros skyrybų drama ir asmeninio gyvenimo detalės į viešumą iškilo dar po Naujųjų metų kai Oksana kreipėsi į pareigūnus dėl smurtaujančio ir alkoholiu piktnaudžiaujančio vyro veiksmų. Vėliau įsisukus skandalui grasinimų sulaukė ir Simas.

Tuomet Jasaičių konfliktas po smurto artimojoje aplinkoje pakrypo nauja linkme, kuomet sportininkas dėl grasinimų susidoroti kreipėsi į sostinės policiją. S. Jasaitis, į komisariatą atvykęs su advokatu Albertu Bandžiumi, pateikė pareiškimą, prašydamas krepšininką pripažinti nukentėjusiuoju po gautų grasinimų. Įtariamuoju sportininkas prašo pripažinti esą O. Pikul-Jasaitienei artimą žmogų. Neįvardijamas vyras, anot S. Jasaičio, skambino ir siuntė SMS žinutes, kurių turinys gąsdino.

Policijos buvo prašoma pradėti ikiteisminį tyrimą dėl grasinimų susidoroti. Susisiekus su O. Pikul-Jasaitiene, ji DELFI sakė negalinti kontroliuoti to, ką viešoje erdvėje rašo ar sako jos gerbėjai. „Mano profilį seka daugiau nei 80 tūkst. žmonių, tad ten, manau, galite rasti daugybę įvairių minčių. O Bandžius yra, matyt, mano sekėjas ir didis gerbėjas, tyrinėjantis kasdieninius skelbimus", – teigė ji.

Vėliau į viešumą iškilo ir daugiau faktų. Prakalbo ne tik patys sutuoktiniai, bet ir su jais poruojami asmenys. S. Jasaičio mylimąja neva laikoma panevėžietė Arūnė televizijoje ir naujienų portaluose komentavo jų pažintį, o kiek vėliau prakalbo ir Kipre laiką kartu su O. Pikul-Jasaitiene leidęs verslininkas Vaidas, kuris sakė, jog tarp jų – tik draugiški santykiai.

KK2 laidai Arūnė tuomet pasakojo, kad Oksana Pikul galimai jai siūlė pinigus, kad ši prisipažintų esant Simo meiluže.

„Jos grasinimai buvo, kad arba sutinku su jos pirmu planu ir prisipažįstu, kad esu meilužė už tam tikrą atlygį, arba paviešins nuotraukas ir kentėsiu", – KK2 laidai pasakojo panevėžietė.

Kaip rašoma LNK pranešime spaudai, po kurio laiko pusnuogės Arūnės nuotrauka buvo paviešinta. Pati moteris sako, kad ji šios nuotraukos nesiuntė Simui: „Netiesa, kad jam siunčiau. Nežinau, iš kur ji nuotrauką gavo, tik nutuokiu. Tai mano asmeninė nuotrauka ir siųsta tikrai ne Simui".

Arūnė laidoje pasakos, kad su Simu susipažino naktiniame klube, kuomet ten lankėsi su draugėmis: „Kaip visi žinome, susipažinome naktiniame klube, kur švenčiau draugės gimtadienį. O Simas atėjo pavakaroti ir buvo su kompanija draugų. Ir prisėdo prie mūsų staliuko".

Panevėžyje gyvenanti Arūnė sako, kad apie pasisėdėjimą sužinojusi Oksana jai parašė žinutę: „Dabar tai laikykis! Bus tau valkatauti su vedusiais vyrais!".

„Ji man rašo, kad atvažiuok ir pasiimk jo daiktus. Kaip ir nereikia jai vyro, bet tuo pačiu ir pavydi", – pasakojo Arūnė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)