„Circle K“! Jūs rimtai, ar juokaujat? Ir šitas plovimas vertas 17 eurų? Niekam niekada nerekomenduoju plauti čia mašinos. Siaubas kažkoks, neturiu žodžių!“ - socialiniame tinkle „Facebook“ rašė V. Siegel ir prie įrašo pasidalijo nuotraukomis, kuriose įamžintas jos automobilis po plovimo. Mergina taip pat patikino, kad mokėdama už automobilio plovimą 17 eurų, mažų mažiausiai tikisi, kad jai bus suteikta kokybiška paslauga.

Žinomai merginai teko eiti ieškoti teisybės. Ji prašė grąžinti pinigus, tačiau pastangos buvo bergždžios.

Vis dėlto „Circle K“ reagavo į V. Siegel nusiskundimus. Ji buvo pakviesta atvykti jai patogiu laiku ir dar kartą nusiplauti savo automobilį.

„Circle K“ naujienų portalui DELFI parengtame atsakyme teigiama, kad muselėmis ir vabzdžiais padengtas transporto priemonės variklio gaubtas visuomet yra iššūkis, kuris tuo sunkiau įveikiamas, kuo ilgiau automobilis buvo nenuplautas - nors ir vos kelias dienas po kelionės.

„Kaskart, kai tik klientas pamini vabzdžius, pasiūlome specialų purškiklį, kuris padeda juos efektyviai atmirkyti cheminiu būdu, o plaunant automobilį – pašalinti“, - teigiama pranešime.

Įmonės atsakyme apie tai, kad Viktorijai Siegel automobilis nebuvo nuplautas iki galo, teigiama, kad mergina šios ypatybės prieš savo automobilio plovimą nepaminėjo.

„Nors apie tai komunikuojame, tačiau suprantame, kad visų niuansų prisiminti ir žinoti neįmanoma. Todėl degalinėje jai buvo pasiūlyta atvykti bet kada patogiu metu ir nuplauti jos automobilį, atsižvelgiant į visus niuansus. Maloniai kviečiame ir tikimės, kad ji šia galimybe pasinaudos“, - rašome „Circle K“ atsakyme DELFI.

Tiesa, ketvirtadienio rytą V. Siegel paskyroje įrašo apie iškilusią problemą dėl ne iki galo nuplauto automobilio nebebuvo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)