I. Stasiulevičiūtė gailisi prisiauginusi plaukus

Radijo ir televizijos laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė eilę metų yra ištikima Kęsto Rimdžiaus klientė. Žinoma moteris neslepia, jog labiausiai džiaugiasi tuo, kad gali savo plaukų grožį patikėti profesionaliam stilistui, kurio reguliari priežiūra bei patarimai net ir prieš ankstyvą ryto laidą leidžia ilgai nevargti prie veidrodžio.

„Nuolat išbandau naujus produktus ir dėl to, kad keičiasi jų (plaukų) būklė. Ne tik dėl sezoniškumo, bet mėgstame su Kęstu paeksperimentuoti. Mano plaukai būna ir tamsūs, ir šviesinami, ilgesni ar trumpesni. Problemų su jais neturiu, nes jie yra nuolatos prižiūrimi. Vis dėlto svarbiausia savo plaukais besirūpinančiai moteriai yra rasti savo stilistą. Kiekvienas turi dirbti savo darbą, todėl ir man reikalingas geriausias stilistas ir tik prisiminti, ką ir kada naudoti“, – kalbėjo Ieva.

Ieva Stasiulevičiūtė

Ji taip pat prisipažino, jog keisčiausia, ką yra pati padariusi su savo plaukais, buvo jų priauginimas paauglystėje. „Man buvo gal septyniolika ar aštuoniolika metų ir tuomet kartu su vyresne drauge, vos tik pasirodžius Lietuvoje šiai madai, nusprendėme prisiauginti plaukus.

Niekada neturėjau tokių ilgų plaukų, todėl, žinoma, reikėjo būtinai išbandyti (juokiasi).Plaukai buvo iki pat užpakaliuko, kad matytųsi (juokiasi)“, – neslėpdama šypsenos pasakojo pašnekovė.

Ji taip pat svarstė, jog šiandien, kai parduotuvėse yra tokia gausa priežiūros priemonių, išsirinkti ką nors tinkamo savo plaukams, yra sudėtinga.

„Turbūt turi turėti pojūtį, jausmą ir kompetenciją. Bėgant metams didėja ir suvokimas apie savo išvaizdą, bet džiaugiuosi, kad niekada nebuvau nei mėlynais, nei raudonais plaukais. Niekada nesugalvosiu nueiti į parduotuvę ir savo nuožiūra pirkti priemones. Pasirinkimas yra per didelis ir nebūdami profesionalai galime prisipirkti daug nereikalingų ar netinkamų priemonių“, – pasakojo žinoma moteris.

Svajonės įgyvendinimas Jurgai Baltrukonytei baigėsi nesėkme

Žinoma žurnalistė Jurga Baltrukonytė prisiminė, jog nuo pat vaikystės seseriai pavydėjo garbanotų plaukų. Vaikystėje ir paauglystėje jos plaukai buvo dar tiesesni nei yra dabar, todėl augdama ji svajojo apie vešlias garbanas.

„Juk yra ir taisyklė, kad visada pavydi to, ko neturi, o ypač jei tai yra sesuo (juokiasi). Visada norėjau garbanotų plaukų, todėl vos tik susitaupiusi pinigų ir išvykusi studijuoti į Vilnių, pasidariau cheminį sušukavimą. Ir dar baisesnis dalykas buvo tai, kad visada plaukus rišdavau tam, kad niekas to siaubo nepastebėtų (juokiasi)“, – švediškos plaukų priežiūros priemonių linijos „SachaJuan“ ir amerikietiškų blakstienų ir antakių priežiūros priemonių „Revitalash“ pristatyme prisiminė J. Baltrukonytė.

Dabar ji yra įsitikinusi, jog turint tiesius plaukus jie geriausiai ir tinka, nors su savo tiesiais plaukais žurnalistė susitaikė tik prieš dešimtmetį. „Paprastai anksčiau vis prašydavau plaukus sugarbanoti. Net ir pirmosioms vestuvėms man juos garbanojo, bet laimei turėjau laiko juos išsiplauti, kad būtų tiesūs“, – su šypsena kalbėjo ji.

Kadangi šiuo metu žinoma moteris su šeima gyvena saloje ir neretai grįžta į Lietuvą, kirpėjų tenka ieškoti visur, o kartais kirpčius trumpinti ir pačiai.

„Saloje lankausi tikrai pigioje kirpykloje, kuri yra prie pat mano namų. Ten pigu ir galiukus pakerpa bei padažo tik už 8 eurus. Pažįstu ir savininkus, kurie yra labai puikūs. Kai neturiu daug laiko ir reikia kur nors skubėti, kirpčius, pamokyta vienos kirpėjos, nusikerpu ir pati. Rezultatas, žinoma, nebūna labai profesionalus, bet jei ko nespėju, labai neišgyvenu“, – sakė ji.

A. Jablonskytė: nusikirpus kirpčius tėvai nepažino

Tuo tarpu stilistė Austėja Jablonskytė sakė, jog jokių ekstremalių bandymų su plaukais paauglystėje nedarė. Tačiau vos tik baigusi mokyklą ir išvykusi dirbti modeliu, ji Londone nusikirpo kirpčius. Pasikeitusios dukros tėvai nepažino oro uoste.

Austėja Jablonskytė

„Tiesą sakant, niekada neturėjau ko prikibti prie savo plaukų. Tik jums paklausus pagalvojau, kad galėjau ir labiau paeksperimentuoti, bet dabar jau tikrai nedrįsiu. Mano plaukai yra tiesūs ir norėčiau tokių garbanų, kokias turi Malvina iš pasakos, bet tokia šukuosena laikytųsi tik kelias minutes, nes plaukai stambūs ir itin tiesūs.

Būna, kad vieną dieną skambinu Kęstui Rimdžiui ir prašau kitos šukuosenos, nudažyti šviesiai, bet jis atkalba ir vėliau tikrai pasikeičia nuomonė, todėl skambinu tuomet jam padėkoti, kad neleido nusidažyti (šypsosi).

Visi tokie karštakošiški sprendimai prie gero neatveda. Manau, kad kelias dienas reikia tiesiog pagyventi su ta idėja ir gerai apgalvoti. Juolab, kad šiandien turime tiek priemonių pasikeisti“, – sakė ji ir norinčioms drastiškų pokyčių moterims patarė pirmiausiai pasitelkti perukus ir įvairias pridedamas plaukų sruogas ar kitas stiliaus detales.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)