„Vasara praėjo pakankamai gerai. Na, neišmainiau lietuviško pajūrio nei į Graikiją, nei į Ispaniją ar Italiją. Dar neprisimenu tokios vasaros, jog Palangoje galėtume jaustis kaip po Graikijos saule“, – sakė jis.

Žinomas vyras ir papuošalų kolekcijos „Ž jewellery styled by Medalika“ kūrėjas namus turi tiek Palangoje, tiek ir Vilniuje, todėl yra dažnas svečias ir Lietuvos kurorte. Šįkart tris mėnesius jis gyveno pajūryje, tačiau pripažįsta, jog ir kurorte netrūksta veiksmo bei renginių. Čia pirmąkart buvo pristatyta ir jo papuošalų kolekcija.

„Apie mano kolekciją neturi būti daug kalbama. Ji yra vienetinė ir rankų darbo. Šiemet dar pristatysiu ir naujovę bei tai, kas bus surišta su mano papuošalų kolekcija, bet tinkama namams. Manau, kad lapkritį bus pristatytas ir naujas sprendimas.

Tai yra labai įdomus technologiškai sprendimas. Mano galvoje ši mintis sukosi seniai ir trūko tik to, kas yra padaryta dabar, tai yra būtent išspręsti technologinius dalykus. Dirbu su interjero dizainere, kuri man ir padeda ir pasiūlė įdomų bendradarbiavimą“, – pasakojo pašnekovas ir kartu pridūrė, kad papuošalų kūrimo tikrai nepamirš. Tik jo kolekcija įgaus naują kryptį.

Taip pat jis sakė, kad interjeras jo aistra buvo jau seniai, todėl norėjo kurti tai, kas bus pritaikyta interjere ir turėtų išliekamąją vertę. Interjerui skirtos linijos kūrimas užtruko, nes dirbti su akmenimis, kurie yra naudojami Ž. Grigaičio papuošaluose, nėra lengva. Norint juos pritaikyti interjerui, teko rasti visiškai kitus kūrybinius sprendimus.

Kadangi artėja ir Žilvino gimtadienis, pasidomėjome, kaip keičiasi ir jo paties stilius bėgant metams. Išgirdęs klausimą žinomas vyras nusišypsojo ir prasitarė, kad jis rimtėja, tačiau vis dar išlieka toks pats dinamiškas. „Šie metai man buvo juodo mėnulio, kuris man turbūt nusileido tiesiai ant galvos. Buvo daug įdomių, sudėtingų ir liūdnų situacijų, bet tikiuosi, kad po gimtadienio ateis ir nauji metais, bus viskas geriau, įspūdingiau ir šviesiau“.

Apie asmeninius santykius vengiantis kalbėti vyras sakė, kad šiuo metu yra paniręs į darbus ir veiklas, kurių jo gyvenime artėjant rudeniui tik daugėja.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)