DELFI ji sakė, kad jau ilgą laiką nepalaiko su Aaronu jokių santykių ir seniai bendravo, todėl apie tai, kad jis įkalintas, atlikėja sužinojo tik iš mūsų.

„Labai seniai kažką apie jį girdėjau ir neturiu net ką komentuoti. Tuo metu jis buvo puikus pažįstamas ir bičiulis. Jis stengėsi gyventi, buvo ir šokių projekto remėjas. Buvo gražūs jo užmojai ir tiek tik apie jį žinojau“, – pasakojo pašnekovė.

Paklausta, ar anksčiau jo elgesys ar darbai nekėlė įtarimų, I. Kazlauskaitė patikino, kad nieko keisto ar nederamo nepastebėjo. „Jis tuo metu buvo komunikabilus, paprastas ir draugiškas žmogus. Tik tiek galiu apie jį pasakyti. Iš pradžių, kai pranešėte man, pamaniau, kad čia yra gal pokštas. Kaip ir visi, matėme tą jo norą kurti verslą, dirbti. Jis buvo entuziastingas. Nesame Dievai ar teisėjai. Nemanau, kad turiu teisę ką nors daugiau ir sakyti. Be abejonės, man labai didelė staigmena. Jis vis stengėsi padėti, dalyvauti projektuose“, – prisiminimais dalijosi ji.

Ji prisimena ir tai, kad jis turėjo jauną mergaitę, bet tikino, kad jo gyvenimo detalių neseka ir mažai žino apie asmeninį A. Perezo gyvenimą. Ir nors iš pradžių jie bendravo ir bičiuliavosi, vėliau iš Ingridos gyvenimo amerikietis dingo ir jie jokio ryšio nebepalaikė. Tačiau ji sako, jog nežinodama visų detalių negali ir teisti bei tikina, jog bet kas gali nutikti kiekvienam, todėl nereikėtų skubėti. „Turėtume pasistengti suprasti jį ir neteisti. Nieko negalime išsižadėti gyvenime, nes niekada nežinome, kas gali nutikti.

Tačiau nebuvome tiek artimi, kad galėčiau ką nors žinoti daugiau. Nežinau jo merginų ar skyrybų klausimų. Žinau jį tik kaip puikų ir šaunų vaikinuką, bet per projektus bendraujame su daug kuo. Palinkėsiu pasimokyti iš šios klaidos ir kad visi gražūs jo planai pasiteisintų. Jei jam dabar sunkus etapas, nemėtykime akmenimis. Reikia pasistengti suprasti ir nepulti teisti“, – sakė ji.

DELFI primena, kad žinomas verslininkas yra nuteistas kalėti ilgesniam nei penkerių metų terminui. Į laisvę garsus vyras galės bandyti išeiti tik 2022 metų spalį. Šią informaciją galima rasti Kalifornijos valstijos teisingumo departamento oficialiame tinklalapyje. Neseniai A. Perezas dėmesio centre buvo atsidūręs dėl sužadėtuvių su nepilnamete lietuve Urte. Jiedu išsiskyrė 2018 metų pradžioje, jų santykiai truko apie dvejus metus. Pora buvo paskelbusi ir apie sužadėtuves, o Urtė nevengė demonstruoti prabangių iš verslininko gautų dovanų.

A. Perezo pranešime spaudai apie įvykusias skyrybas buvo rašoma, jog santykiams sutrukdė nesukalbami Jungtinių Amerikos Valstijų pasienio pareigūnai ir dėl to atsiradęs atstumas, mat lietuvei nepavyko gauti JAV vizos. „Taip, mes nusprendėme išsiskirti", – naujieną patvirtino pats A. Perezas ir detaliau papasakojo, kas privertė jį su drauge priimti tokį sprendimą. Kaip rašoma pranešime spaudai, kol kas lietuvaitė Urtė neturėjo nuolatinio leidimo gyventi JAV. Todėl ji pagal supaprastintą vizų programą galėdavo vienos viešnagės metu Amerikoje praleisti iki 90 dienų. Vis dėlto pastarąjį kartą mergina nebuvo įleista į svajonių šalį.

„Pareigūnai prisikabino prie jos pasų patikros metu. Tuomet išsivedė į atskirą kambarį ir ten laikė 10 valandų. 10 valandų! Galiausiai po apklausos jie jai pasakė: po 5 valandų tu išskrendi į Lietuvą", – pasakojo A. Perezas. Laidoje "KK2" po skyrybų buvo teigiama, kad A. Perezas iš sužadėtinės atsiėmė ir sužadėtuvių žiedą, kuris esą buvo vienetinis kūrinys, kainavęs 30 tūkstančių JAV dolerių. Nors vyras vardija, kad jai liko daugybė kitų jo dovanotų brangenybių. „Aš pasilikau žiedą, bet laikrodis, apyrankės ir visa kita buvo jai ir liko jai.

Bet čia, Amerikoje, yra taip: jei tu nesusituoki, tada žiedas vėl grįžta pas vyrą, – teigė Aaronas. – Aš turėjau teisę atgauti žiedą." Urtė į Kaliforniją pas mylimąjį išvažiavo būdama vos šešiolikos: nutolo nuo tėvų namų, metė mokyklą ir nusprendė mokytis nuotoliniu būdu, nusprendė versti naują gyvenimo puslapį. Ir ne tik tai – ji net ryžosi pasidaryti tatuiruotę su mylimojo vardu. „Tatuiruotės gan lengvai pašalinamos! Kelios lazerinio valymo sesijos ir viskas! Bet jeigu jai reikės pagalbos, būsiu laimingas jai padėdamas. Aš dėl visko blogai jaučiuosi", – kalbėjo Aaronas.

Kalbėdamas su LNK televizija Aaronas džiaugėsi naujomis pažintimis ir pasakojo apie naujas simpatijas. „Gavau žinučių instagrame, feisbuke... Po visos šitos naujienos labai padaugėjo mano sekėjų. Man atrodo, kad merginos labai džiaugiasi šia žinia", – šyptelėjo Aaronas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (359)