„Kiekviena pasaka turi savo pabaigą. Deja, ir šita – ne išimtis. Penktadienį Kražiuose įvyko paskutiniai „Kitokie pasikalbėjimai“ su Justinu. Kartu praleidome daugiau nei ketverius metus. Išėjo visai rimtas bei įdomus romanas“, - „Facebook“ tinkle rašė M. Bertulis.

Jis prisiminė, kad su Justinu susipažino dar būdamas 20-ies. Jam, tuometiniam 20-mečiui gauti gyvenimiškų ir šou verslo pamokų iš J. Jankevičiaus buvo neįkainojamas dalykas.

„Tai mane užgrūdino. Ir už tai būsiu dėkingas visą likusį gyvenimą. Viena žaviausių jo savybių yra pagarba kartu dirbantiems žmonėms. Nesvarbu, kas bevyktų, Justinas visada po renginio pribėgs prie filmavimo komandos ir padėkos kiekvienam atskirai. Tik tada eis fotografuotis su gerbėjais. Padėkos ir padavėjoms ar barmenams, kurie dirbo renginio metu. Nes, kaip yra pasakęs Šaras, „Žalgirio“ sėkmės paslaptis yra organizacija – nuo valytojos iki prezidento. Tai ir čia panašiai“, - rašė Mantas.

Mantas Bertulis

Anot jo, „Kitokie pasikalbėjimai“ yra viena didelė komanda, kuri susideda iš daugelio žmonių, stovinčių už kadro. Nuo garsistų iki transliacijos režisierių. Nuo apšvietėjų iki rėmėjų. Mantas rašė, kad Justinas jų niekada nepamiršdavo.

„Kartu suorganizavome 64 renginius. Turėjome ir labai puikių vakarų, ir tragiškai blogų. Mus ir kritikavo, ir ant rankų nešiojo. Mes ir ginčydavomės, ir sudauždavom bokalais. Žodžiu, patyrėm visko. Kaip ir visos poros. Dėl jo „Kitokie pasikalbėjimai“ išaugo iki neregėto lygio. Iki populiariausios Lietuvos interneto laidos, kurią vidutiniškai pažiūri 181,5 tūkst. kartų, o į laidos filmavimus renkasi šimtai žmonių. Tačiau šiandien mes sukame skirtingais keliais“, - rašė M. Bertulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)