„Dabar retai pamatysime tvirtas ir apsisprendusias būti kartu poras. Daugelis vis ieško neva kažko geresnio ir patogesnio. Anksčiau žmonės kovodavo vienas dėl kito ir kartu ištverdavo blogus etapus. Vyrai kovodavo dėl moterų dėmesio, o ne atvirkščiai.

Kartais tikrai atrodo, kad šiandien aplink tik skyrybos ir nuolatinė partnerių kaita. Gyvenimas tampa panašus į „Tinder“ programėlę. Nepatikęs partneris yra greitai iškeičiamas į kitą. Jauni žmonės nebesupranta, kas yra tikri santykiai. Juk santykiams reikia kompromisų, kantrybės ir darbo. Tapome vartotojais ir vartojame vieni kitus“, – įsitikinusi ji.

Modelis įsitikinęs, kad ypač sunku sutikti žmogų, kuris mylėtų tave kasdien ir neieškotų kitų. R. Labutytė sako, jog pati greitų pažinčių programėle „Tinder“ niekada nesinaudojo, o kartu ji ir netiki, kad savo gyvenimo meilę galėtų sutikti internete. „Man svetima rinktis žmones pagal nuotraukas ar virtualų bendravimą. Esu labiau už natūralumą ir gyvą bendravimą. Jei kalbame apie santykius, aš esu tikrai senamadiška“.

Kartu ji pasakoja, jog yra buvusi santykiuose, kurie neturėjo ateities ir ji pati nesuprato, ar tai rimta. „Daugelis, atrodo, nori tik trumpai gerai praleisti laiką. Moteris turi visada gerai atrodyti, būti puikios nuotaikos ir linksminti antrąją pusę. Žinoma, šou pasaulyje tai yra visiškai natūralu, bet dabar, turėdama patirties, stengiuosi kuo greičiau atpažinti visa tai“.

Paklausta, ar daug vaikinų žinučių bei kvietimų susitikti gauna socialiniuose tinkluose, Radvilė nusišypso: „Žinučių daug ir tai nėra nieko blogo. Gyvename tokiu laiku, kai bendraujame socialiniuose tinkluose. Tačiau reta, jog iš žinučių santykiai galėtų tapti rimtesni. Daugiau šansų visada turi tas, kuris gyvai užkalbina, pavyzdžiui, gatvėje“, – šypteli ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (205)