„Man buvo labai šilta ir gera. Šis gimtadienis buvo visiškai kitoks, nei ankstesni. Į jį susirinko tik tie žmonės, su kuriais dabar bendrauju. Jame nedalyvavo vaikystės draugai ar kiti pažįstami, su kuriais susitinku vos kartą ar du į metus. Norėjosi suburti žmones, kurie mane supa šiuo metu ir su kuriais aktyviai palaikau ryšį. Tuo šis gimtadienis man buvo ypatingas“, – džiaugėsi M. Daikerytė.

Į gimtadienio šventę atskubėjo ne tik Militos šeima ar kolegos, bet ir pramogų pasaulyje žinomi bičiuliai – fotografas Gediminas Žilinskas, makiažo specialistė Deimantė Kazėnaitė, fotografas bei socialinių tinklų žvaigždė Naglis Bierancas ir kt.

Milita Daikerytė atšventė savo 21-ąjį gimtadienį / FOTO: Aistės Kirsnytės

„Dėl savo gyvenimo būdo ir užimtumo aš neturiu galimybės dažnai matytis su savo draugais ir artimaisiais, todėl gimtadienis yra ta šventė, kuomet į vieną vietą galiu suburti visus man rūpimus žmones“, – šventės prisiminimais dalijosi pašnekovė.

Smagus vakarėlis vyko viename iš sostinės barų, kuriame skambėjo ne tik susirinkusių juokas ar pašnekesiai, bet ir didžėjaus grojama muzika.

„Gimtadienio šventes aš labai mėgstu. Gerbiu šią šventę, nes per metus laiko mes, žmonės, patiriame vis kažką naujo: susipažįstame su naujais žmonėmis, išmokstame naujas pamokas, įgauname patirties. Švenčiu ne už tuos metus, kurie man sukako, o būtent už praėjusius, nes jie atneša brandos“, – DELFI pasakojo M. Daikerytė.

Žvelgdama į ateitį grožio specialistė apie svajones ar būsimus tikslus kalba atsargiai, mat dabar ji džiaugiasi būdama ten, kur yra.

Milita Daikerytė atšventė savo 21-ąjį gimtadienį / FOTO: Aistės Kirsnytės

„Tikiu, kad kiekvienas žmogus yra sunkiai pasotinamas – jam reikia vis daugiau, todėl pastaruoju metu pradėjau džiaugtis šia akimirka ir tuo, ką turiu šiandien. Galbūt todėl užsibrėžti didelių tikslų ar svajonių kol kas nesistengiu. Manau, kad dabartiniame pasaulyje ir taip visko daug, esame viskuo perpildyti, kartais net sunku atsirinkti, kur tos tikrosios vertybės ir gyvenimo prioritetai. Dabar man nesinori koncentruotis į ateitį, o tiesiog būti čia ir dabar“, – teigė pašnekovė.

Kaip jau tapo įprasta, Militos makiažu ir šukuosena rūpinosi „Studio M“ kolegės. Suknelės modelį šventei sugalvojo pati sukaktuvininkė, o viziją realizuoti pagelbėjo siuvėja.

21-ojo M. Daikerytės gimtadienio akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)