„Tai – šeimos dovana. Apie „Range Rover“ automobilį svajojau jau seniai, kai dar buvau studentė Londone. Man labai patiko angliškos mašinos“, – DELFI sakė ji.

Nors Sofio vairuotojo pažymėjimą turi jau dvejus metus, savo pirmąjį automobilį ji vairuos tik dabar. Nepaisant to, anksčiau ji drąsiai sėsdavosi už tėčio ar vyro automobilio vairo.

„Praktikos turiu, viskas tvarkoje. Jau teko juo pavairuoti, jis labai patogus, ypač esant su vaiku“, – džiaugsmo neslėpė grožio specialistė.

Tiesa, vien Vilniaus gatvėmis Sofio apsiriboti neketina – jauna moteris išdavė jau planuojanti kelionę į užsienį automobiliu su draugais.

Paklausta, ar dėl šios prabangios dovanos ji sulaukė ne tik džiaugsmo, bet galbūt ir pavydo kupinų žinučių, Sofio neslėpė, kad su neigiamu žmonių požiūriu ji jau yra apsipratusi.

„Žinoma, kad sulaukiu piktų komentarų dėl dovanos, tačiau nebekreipiu į tai dėmesio. Jei mano šeima tai gali leisti – tai kodėl gi ne“, – sakė ji.

Sofio Gelašvili-Niūniavė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)