„Jaučiuosi labai blogai, nes tai yra mano asmeninė erdvė, laiškai, nuotraukos, bendravimas su žmonėmis. Kai kurios žinutės yra labai asmeniškos. Galų gale, mes esame moterys, tad tikrai mėgstame ir paatvirauti, ir patarti viena kitai, todėl tai tikrai yra šlykštu, nes tu jautiesi pažeistas“, – DELFI pasakojo dainininkė.

Tačiau praėjus kiek laiko po šio įvykio, portalui Alfa.lt Goda paaiškino, kad šiuo metu vis dar negali atskleisti visų istorijos detalių.

„Kol kas negaliu daug papasakoti, bet su laiku viskas bus pateikta su įrodymais ir faktais, kas tai padarė. Gaila, kad dabar to padaryti negaliu, bet tikrai paviešinsiu visas detales“, – kalbėjo moteris.

Dar prieš keletą dienų Godos draugai ir artimieji negailėjo paguodos žodžių bei daugelis puolė įtarinėti buvusį jos vyrą – Rolandą. Tuomet pasisakė ir moters draugė Natalija Bunkė. „Tai padarė būtent tas žmogus, kurį mes ir įtarėme. Nekilo jokių abejonių, nes kai patikrinome, kas naudojosi anketomis, pamatėme būtent jo elektroninio pašto prisijungimus“, – sakė ji.

Paklausta ar įtariamasis savo kaltę neigia, G. Alijeva nusijuokė. „Tai aišku. Tegul neigia, bet ateis laikas ir aš pateiksiu visus įrodymus“, – sakė moteris.

Vos nutikus šiam įvykiui DELFI susisiekė ir su krepšininku bei verslininku R. Alijevu, kuris pripažino žinąs šį faktą.

„Taip, teko tai girdėti, parašė man jos draugės, iškarto mane kaltino, bet sakiau, kad aš niekuo dėtas. Tikrai nesu niekuo prie to prisidėjęs, man to nereikia, esu uždaręs duris ir dabar man svarbiausia yra vaikai, o ne jos gyvenimas“, – sakė buvęs G. Alijevos vyras.

Paklaustas, kokias emocijas jam kelia socialinėje erdvėje atsiradę kaltinimai, kad neva pavogti privačius duomenis galėjo būtent jis, Rolandas tikino stengiantis į tai tiesiog nekreipti dėmesio.

„Turiu savus darbus, stengiuosi nereaguoti į tai, kas ką sako socialinėje erdvėje. Aš savo pagarbą parodau, todėl į tai nesikišu. O kaip žmonės savo nuomonę išreiškia, čia jau manęs nelabai liečia gyvenime“, – teigė jis.

DELFI primena, kad Godos ir Rolando Alijevų santuoka truko devynerius metus. Teismas juodu išskyrė abipusiu sutarimu. Pora augina dvi atžalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)