„Nelabai galiu komentuoti, nes vyksta tyrimas. Galiu tik patvirtinti, kad yra tokia byla. Tyrimas vyksta seniai. Kardomoji priemonė jam yra pratęsta“, - DELFI kalbėjo Natalija Martinavičienė.

Tuo metu N. Martinavičienei skyrybų byloje atstovaujantis advokatas Gintas Gustaitis taip pat DELFI patvirtino apie vykstantį ikiteisminį tyrimą ir kardomają priemonę, pritaikytą S. Martinavičiui.

„Teismas yra įpareigojęs Martinavičių gyventi skyrium nuo šeimos. Jis yra įtariamas smurtu. Bylos kol kad nėra teisme, jam tik pareikštas įtarimas“, - kalbėjo G. Gustaitis.

Prokuroras Marius Kazlauskas, paprašytas atskleisti, kodėl kardomoji priemonė S. Martinavičiui pratęsta, sakė:

„Motyvai tokie, kokie ir būna tokiose bylose. Kardomoji priemonė buvo paskirta tam, kad būtų užtikrinti nukentėjusiosios interesai. Kadangi buvo teismo nustatytas terminas, jis baigėsi, bet byla dar nėra išspręsta iki galo, nepriimtas procesinis sprendimas, prokurorui nebuvo kur dėtis, teko prašyti kardomąją priemonę pratęsti“, - DELFI patikino M. Kazlauskas ir pridūrė, kad jokios esminės aplinkybės byloje per laiką, kai buvo pradėta taikyti kardomoji priemonė, nepasikeitė.

Pats S. Martinavičius sako, kad šis tyrimas – tik dėl jo sutuoktinės noro skyrybų metu gauti didesnę turto dalį.

„Iš Natalijos pusės yra noras tokiu būdu išsiskirti ir pasiimti didesnę turto dalį. Smurto byla buvo užvesta prasidėjus skyrybų procesui“, - DELFI tikino S. Martinavičius.

Paklaustas, ar iš tiesų nebuvo konflikto, kurio metu būtų naudojęs smurtą prieš žmoną, žinomas verslininkas patikino, kad niekada anksčiau nėra pakėlęs rankos nei prieš moterį, nei prieš vaiką.

„Skyrybų intrigos čia“, - patikino jis.

„Remiantis šia byla man uždraudė būti name, kuris yra mano nuosavybė, įgytas dar prieš santuoką su Natalija. Toks jos tikslas“, - kalbėjo jis.

Pašnekovas pasakojo, kad šis tyrimas dėl smurto artimoje aplinkoje vyksta jau ketvirtą mėnesį. Vyro teigimu, jis buvo apklaustas tik praėjus dviem mėnesiams nuo tyrimo pradžios.

„Rašėme ir skundus, kad bylą nutrauktų, kad kardomąją priemonę naikintų, bet niekas nieko nedaro. Tempiama guma gal iki skyrybų bylos pabaigos“, - DELFI pasakojo S. Martinavičius.

Dažnai Vilniaus ir Kauno vakarėliuose matomi verslininkai Natalija (40) ir Sigitas (49) Martinavičiai apie santykių krizę pranešė socialiniame tinkle šių metų birželį.

„Kadangi Sigitas Martinavičius oficialiai skelbia leidžiantis laiką kitoje draugijoje, iš savo pusės nematau priežasties slėpti ir noriu pranešti, kad mes nesame kartu“, - viešai savo socialiniame tinkle „Facebook“ pareiškė papuošalų kūrėja N. Martinavičienė. Tokį žinomos moters žingsnį išprovokavo jos sutuoktinio nuotrauka, kurioje užfiksuota romantiška vakarienė žvakių šviesoje. „Po audros visada ateina šviesa...“ - po fotografija brūkštelėjo verslininkas.

Poros konfliktą pastebėjo ir būrys internautų, kurie suskubo išreikšti liūdesį dėl šiuo metu byrančių sutuoktinių santykių. DELFI susisiekė su verslininku S. Martinavičiumi, šis patvirtino apie šiuo metu vykstantį skyrybų procesą. Natalija ir Sigitas Martinavičiai kartu praleido daugiau nei 10 metų. Abiems ši santuoka yra antroji. Pora turi du vaikus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (275)