Ne paslaptis, kad šie metai O. Pikul dovanojo nemažai gyvenimiškų išbandymų, apie kuriuos šiandien dainininkė kalbėti nebenori: „Apie asmeninius planus, santykius kalbėti nenoriu. Mes abu su vyru esame griežtai nusprendę, kad po viso šito, kas buvo, savo asmeninius reikalus pasilaikysime tik sau“, – DELFI sakė moteris.

Nepaisant sunkaus etapo, Oksana nebuvo sustabdžiusi savo vizažistės veiklos. Ištikimiausi atlikėjos gerbėjai galėjo pastebėti, kad dainininkę vis dažniau galima išvysti ne scenoje, o grožio salonuose ar makiažo mokymuose.

„Sekasi puikiai. Šiuo metu rengiu seminarus, mokymus ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Vasaros metą skyriau gimtinei, o rudenį manęs laukia JAV, Airija, Anglija. Tų planų tikrai daug, kartais ir laiko neužtenka. Ši mano veikla yra labai aktyvi“, – džiaugiasi pašnekovė.

Oksana Pikul-Jasaitienė

Paklausta, ar makiažo srityje ji neplanuoja dar didesnių užmojų, pavyzdžiui, atidaryti savo pačios grožio saloną, Oksana neslepia, kad tokių ar panašių minčių jos galvoje yra visada.

„Noro ir planų visuomet yra. Tik dar reikia įvykdyti, kas buvo užsibrėžta anksčiau. Esu iš tų žmonių, kurie mėgsta viską planuoti dešimt žingsnių į priekį. Žmogus privalo svajoti, nes svajonės pildosi. Labai tikiuosi, kad ir maniškės virs realybe“, – šypteli ji.

Kalbėdama apie sceninę veiklą, Oksana pripažįsta, kad kurį laiką buvo apleidusi dainininkės karjerą, tačiau šio tylos etapo pauze nevadina.

„Tai buvo ne pauzė. Pavadinčiau tai ramesniu laiko tarpu, kuomet reikėjo susidėlioti ir darbus, ir atlikti tam tikrus asmeninio gyvenimo sprendimus, todėl buvo šiokia tokia ramybė. Muzikoje visuomet yra labai gerai, kai yra bangos. Tas bangavimas kartais įkvepia labai įdomiems darbams“, – pasakoja atlikėja.

Šiuo metu grupę „Naujos pupytės“ sudaro Oksana ir jos bičiulė bei scenos partnerė Monika Šedžiuvienė. Anot pašnekovės, jos klausytojams ruošia nemažai naujienų.

Oskana Pikul - Jasaitienė, Monika Šedžiuvienė

„Planuose turime daug idėjų, kurias kol kas tyliai abi generuojame. Esu iš tų moterų, kurios mėgsta pasidžiaugti tik tada, kai jau viskas paruošta. Bijau pasakoti per anksti. Juk ne veltui sakoma, kad „op“ reikia sakyti tik peršokus griovį“, – sako atlikėja.

Paklausta, ar ateityje prie jos bei Monikos galbūt prisijungs ir trečia narė, Oksana kol kas tokios vizijos neturi.

„Sakoma, kad gyvenime nereikia sakyti „niekada“. Ši taisyklė dažnai pasitvirtina. Nepaisant to, šiuo metu, pasibandžiusi darbą su Monika ant scenos, supratau, kad dirbti dviese yra tobula. Kol kas tokių planų neturiu. Bijau sakyti, kaip bus ateityje, nes visko tikrai gali būti“, – teigia ji.

Dainininkės savo gerbėjams taip pat ruošia ir naujus įvaizdžius. Tiesa, ir tai Oksana kol kas nori laikyti paslaptyje.

„Esu iš tų žmonių, kurie bijo girtis. Ne dėl to, kad nenoriu, tačiau privengiu, kad po to nenuvilčiau žmonių. Juk būna prisigiri, o po to niekas nesigauna. Galiu pasakyti tik tiek, kad šiuo metu yra kuriamas ne vienas, o keli sceniniai įvaizdžiai. Viskas juda į priekį“, – sako O. Pikul.

Pasidomėjus, ar nauja sceninė apranga ir vėl gerbėjų akis džiugins seksualiais, akį traukiančiais įvaizdžiais, dainininkė neslepia, kad ryškumas – „Olialia“ prekinio ženklo vizitinė kortelė.

„Scena yra scena, o gyvenimas yra gyvenimas. Nesakau „ne“ testavimui. Juk labai smagu kartais imti ir pasikeisti. Ši veikla mums yra hobis, malonumas, tad ateityje gali būti visko“, – pasakojo grupės lyderė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (170)