L. Basovienė tapo žinoma po to, kai drauge su Viktorija Siegel pristatė moteriškų drabužių prekinį ženklą „Woman's Label“, moterys drauge pasirodydavo renginiuose, pozuodavo fotografams.

Informaciją apie L. Basovienės sulaikymą DELFI patvirtino Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato poskyrio specialistas Paulius Radvilavičius. „Šiuo metu moteris yra sulaikyta ir yra sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės skyrimo“, – DELFI teigė policijos atstovas.

Kaip teigė P. Radvilavičius, moters paieška buvo vykdoma Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato prašymu. „Ji buvo sulaikyta Klaipėdos apskrityje, Palangos mieste, vėliau ji buvo pristatyta į Vilnių. Ši moteris daugiausiai buvo ieškoma dėl sukčiavimo ir vagysčių. Kiek teko girdėti, jos ieškota ir dėl kitų galimų nusikalstamų veikų“, – sakė policijos komisariato poskyrio specialistas.

Dar anksčiau į DELFI kreipėsi galimai nuo L. Basovienės nukentėjusi moteris, kurios tapatybė redakcijai yra žinoma.

„Ji linksminasi už mano pinigus. Parašiau pareiškimą, netrukus ji turėtų grįžti į Lietuvą“, – pridūrė galimai nuo L. Basovienės nukentėjusioji.

DELFI susisiekus su šia moterimi, ji patikino, kad jos iniciatyva buvo oficialiai pradėtas tyrimas.

„Paviešinusi šią istoriją, siekiu greičiau atgauti pinigus ir apsaugoti kitus žmones“, – teigė ji.

DELFI bandė susisiekti su vagystėmis ir sukčiavimu įtariama L. Basoviene, tačiau nesėkmingai – moters telefonas išjungtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)