Sekmadienio popietę į Vilniaus Šv. Kazimiero bažnyčią rinkosi patys artimiausi Indrės ir Jogailos Morkūnų šeimos nariai bei bičiuliai – šiandien čia įvyko svarbi šeimos šventė. Kaip DELFI pasakojo Indrė, šiuos Dievo namus ji ir jos vyras pasirinko ne atsitiktinai – 2015-ųjų metų rugsėjo 5-ąją būtent šioje bažnyčioje jiedu sumainė aukso žiedus.

„Krikštui pasirinkta ta pati bažnyčia, kurioje buvo palaiminta mūsų santuoka. Po ceremonijos šventė jaukiai persikels į mūsų namų kiemą – ten vaikai jaučiasi geriausiai, o ir pramogos nuosavam kieme smagiausios“, – DELFI pasakojo I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

Marijos Barboros krikšto tėvais tapo artimi Indrės ir Jogailos Morkūnų šeimos bičiuliai – Darius ir Jurga.

Jaukiai šeimos šventei dvimetę ir jos mamą puošė stilistas Kęstas Rimdžius.

Paklausta, ar jau su vyru planuoja ir dar metukų neturinčio sūnaus Aleksandro krikštynas, Indrė patikino norinti dar šiek tiek palaukti.

„Manau, kad jį krikštysime irgi kiek ūgtelėjusį. Smagu, kai mažyliai ima šiek tiek suprasti ir galime su jais kalbėti apie šios šventės prasmę“, – teigė TV laidų vedėja.

Indrė taip pat pridūrė, kad krikštas jų šeimai nėra tik graži šventė, o kur kas prasmingesnis gyvenimo įvykis: „Krikštijame, nes tikime Dievu“, – DELFI teigė ji.

Krikštynų akimirkos – nuolat pildomoje DELFI nuotraukų galerijoje:

Indrės ir Jogailos Morkūnų vestuvės:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (397)