„Nuo jaunystės man buvo svarbu, kaip aš atrodysiu ne tik šią akimirką, bet po 10 ar net 15 metų. Todėl makiažas visada buvo tik trumpalaikė priemonė ar stiliaus detalė. Norėjau puoselėti savo natūralų grožį ir užkirsti kelią blogai savijautai. Daugybę ligų galime „išgydyti“ joms dar net neprasidėjus, svarbiausia gerti daug kokybiško vandens!“, – pranešime spaudai sako modelis bei stilistė Asta Valentaitė.

Asta Valentaitė

„Asta Valentaitė – daugelio moterų ir vyrų mūza. „Birutės efekto“ komanda visad žavėjosi Astos atrasta grožio bei jaunatviškos išvaizdos formule. Ji turi puikų mados pojūtį bei nuolat rūpinasi savimi. Žinome, kad ji ne tik Birutės fanė, bet ir viena pagrindinių Astos grožio ir geros savijautos taisyklių – kasdien išgerti 3-5 litrus vandens. Todėl negalime net įsivaizduoti kito žmogaus tobuliau tinkančio naujai „Birutės efekto“ kampanijai „Vanduo tavo grožiui“. Švenčiame grožį, bundantį iš vidaus, ir siekiame įkvėpti kiekvieną nepamiršti rūpintis savimi ir savo didžiausiu turtu bei kasdieniniu palydovu – kūnu“, – sako idėjos sumanytojai.

Asta Valentaitė
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)