Lina LNK eteryje žinias skaitė praktiškai iki vaikelio laukimo pabaigos, tačiau ilgų motinystės atostogų neplanavo.

„Pasitikome Liną du plačiomis šypsenomis. Pastaruosius mėnesius jos trūko ne tik žiūrovams, bet ir kolegoms. Džiaugiamės, kad ji grįžo į darbą švytinti ir laiminga. Kolegos žada padaryti viską, kad ji kuo daugiau laiko galėtų leisti su mažyliu“, - naujienų portalui DELFI kalbėjo LNK atstovas Gediminas Malaškevičius.

Apie tai, kad L. Kairytė laukiasi pirmagimio, paaiškėjo 2017-ųjų metų gruodžio pradžioje. LNK televizijos socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje žinių vedėja buvo pasveikinta besilaukianti pirmagimio. L. Kairytė anksčiau yra dirbusi BTV žinių tarnyboje.

Linai ir Vidas augina berniuką, kuris gimė 3,3 kg. svorio. Tėvai jam išrinko Kasparo vardą. Kasparas – vienas iš trijų išminčių, aplankiusių gimusį Kristų. Tiksli vardo reikšmė nėra žinoma. Spėjama, kad senovės persų kalba tai galėjo reikšti iždininką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)