„Labai stipriai apsinuodijau maistu. Salmoneliozė. Tai arba nuo žuvies, arba nuo mėsos, arba užkrėsto vandens. Ištino skrandis, pradėjo spausti krūtinę, skaudėjo nugarą taip, kad buvo sunku net kvėpuoti. Prasidėjo karščiavimas, laužė visą kūną“, - DELFI pasakojo S. Mykolaitytė.

Žinoma mergina labai išsigando, mat visiškai nesuprato, kas vyksta su jos kūnu. Vos pradėjus jaustis prastai, apžiūrėti Solveigos į viešbutį atvyko medikai. Kitą dieną jai teko skubiai vykti į Kankuno ligoninę. Čia žinoma mergina gydosi iki šiol ir ligoninėje greičiausiai praleis dar savaitę.

„O jau kitą dieną – tiesiai į ligoninę tyrimams. Dabar jau skausmas rimsta, jau akyse šviesiau. Turime būti atidūs, atkreipti dėmesį į simptumus. Nes jeigu nesigydyčiau ir bakterija pakliūtų į kraują, tuomet gyvybę išsaugoti būtų labai sunku“, - DELFI kalbėjo ligoninėje besigydanti S. Mykolaitytė.

Paklausta, kokį gydymą Solveigai skyrė medikai, mergina pasakojo, kad gydytojai suleido antibiotikų. Dar savaitę laiko ji gers vaistus, o taip pat jai skirtas ir antibiotikų kursas.

„Ir toliau būsiu medikų prižiūrima, jie stebės, ar viskas gerai. Labai tikiuosi, kad pasveiksiu kuo greičiau“, - pasakojo S. Mykolaitytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)